Arkistosta vuodelta 2019

Kolmoseen valmistautuvat sarjanousijat PAVE ja riistaveteläinen AC BARCA pelasivat lauantaina Iisalmen hallissa talven toisen keskinäisen harjoituspelinsä. Isännät olivat tällä kertaa parempia maalein 4–1 (2–1).

Veikoilla oli käytössään peräti 20 pelaajaa, joten hyvistä asetelmista päästiin pavelaisittain treenipeliä pelaamaan. Tosin varsinaiset maalivahdit eivät mukaan päässeet, joten torjuntavastuun otti jälleen kerran kapteeni Aleksi Hartikainen.

Vierailla oli salama-alku, kun jo ottelun toisella minuutilla he menivät johtoon kulmapotkusta. Kuopiolaispelaaja pääsi helposti siirtämään pallon verkkoon maalin edessä.

Alun kylmän suihkun jälkeen kuitenkin PAVE sai otteen ja alkoi luoda paikkoja toiseen päätyyn. Joukkue sortui maalipaikkojen tuhlailuunkin, kunnes sitten 35. minuutilla kuparinen saatiin rikki. Tuomas Halonen lähetti laidalta keskityksen takatolpalle, josta vuoden avausotteluaan pelannut Simo Roth pamautti pelin tasoihin. Vielä hetki ennen puoliajan loppua Rothin painava kaukoveto painui verkon perille ja näin isännät olivat kääntäneet pelin 2–1-johtoasemaksi tauolle siirryttäessä.

Kolmen kauden jälkeen keltapaitaan paluun tehnyt Antti Kauppinen vei sitten PAVEn 3–1-johtoon 62. minuutilla. Laitapuolustaja Jakkrit Tai Ngern keskitti pallon boksiin ja toppari Kauppinen puski sen takatolpan paikkeilta verkkoon.

Loppulukemat syntyivät 75. minuutilla. Toni Nousiainen antoi boksissa syötön takaviistoon Jamil Jammolle, jonka hyvä sijoitus painui vastustamattomasti maaliin.

Seuraavaksi PAVE tähyää harjoituspelejä jo ulkokentiltä. Seuraava varmistunut harjoitusottelu pelataan ke 10.4. ToUn vieraana Toivalassa.

PAVE - AC BARCA 4-1 (2-1)

0-1 2min AC BARCA
1-1 35min Roth (Halonen)
2-1 43min Roth (Halonen)