Arkistosta vuodelta 2021

Lauantaina pelattiin harjoituspeli Kankaan tekonurmella PAVEn ja kuopiolaisen SC Zulimanien kesken. Ottelu päättyi tuloksella 2–1 (1–0) isäntien voittoon.

Keltapaidat hallitsivat ottelua Nelosessa pelaavia vieraitaan vastaan, mutta tehottomuus hyökkäyskolmanneksella vaivasi. Avausjakson ainoan maalin teki kulmapotkutilanteessa Antti Kauppisen jatkosta Erkko Niemeläinen.

Toisella jaksolla kotijoukkueen peli ei enää rullannut ensimmäisen tapaan. Isäntien toinen osuma tuli, kun Sakari Paavola teki nousun topparin tontilta ja Simo Härkösen syöttö päästi hänet nokikkain maalivahdin kanssa. Vieraat pääsivät vielä lopussa iskemään pitkällä juoksupallolla kavennusosuman.

– Olipas vaikea peli pallollisena. Etenkin toinen jakso meni koheltamiseksi. Hyvää oli ”Saken” maali nousun päätteeksi. Jatketaan kehittymistä, kuului valmentaja Kukkosen kommentti ottelusta.

Koska sarja alkaa Palloliiton tuoreen ennusteen mukaan vasta kesäkuussa, nyt toukokuussa on tarkoituksena pelata mahdollisimman monta harjoituspeliä.

PAVE - SC Zulimanit 2-1 (1-0)