Arkistosta vuodelta 2021
kuva pelistä

PAVE pelasi lauantaina Kankaan Liikuntapuistossa Lehmon Palloa vastaan harjoitusottelun, joka päättyi lukemin 3–1 (3–0) isäntien voittoon.

Samassa sarjassa pelaavat joukkueet ovat pelanneet viime vuosina tiukkoja ja tasaväkisiä vääntöjä, mutta tällä kertaa ei kuitenkaan kirjattu yhtä tasapeliä lisää. Ottelu oli kyllä suhteellisen tasainen kamppailu, mutta isännät olivat hieman edellä. PAVE esitti kevään harjoituspelien parastaan. Joukkue loi maalipaikkoja, oli tehokas ja toisaalta puolustuspeli oli ryhdikästä.

Ensimmäisestä osumasta vastasi Miika Riihola puolen tunnin kohdalla, kun "Stigi" sijoitti boksin sisältä pallon alakulmaan. Esityön maaliin teki Eetu Heiskanen harhauttaen puolustujan ennen tarjoiluaan maalipaikkaan.

Toinen maali syntyi rangaistuspotkusta kymmenen minuuttia myöhemmin, kun Simo Härkönen ohitti pystyjuoksunsa päätteeksi maalivahdin ja laukoi maalia kohti, mutta puolustaja pysäytti vedon kädellään. Kapteeni Antti Kauppinen pisti pallon sitten pilkulta verkkoon.

Sitten oli vuorossa illan, kenties koko kaudenkin, komein maali. Simo Kokkonen otti pallon kulmalipulla ja syötti 16-rajalle "Edi" Heiskaselle, joka harhautteli taas vastustajaa ja syötti sitten takaviistoon, mistä Jari Leinonen tinttasi suoraan syötöstä unelmavedon aivan ylänurkkaan.

Toisen puoliajan ainoasta osumasta vastasivat vierailijat. 77. minuutilla pitkä avaus vapautti kontiolahtelaisten pelaajan murtautumaan boksiin ja veto läheltä ohitti maalivahti Asse Martikaisen, joka pelasi lauantaina todella hyvän pelin.

– Se oli selväjärkistä peliä meiltä. Voitto ansaittiin, vaikka pallollinen peli toisella jaksolla hieman katosi. Maalipaikkoja luotiin riittävästi. Jarin maali kelpaa mihin tahansa maalikimaraan, Jussi Kukkonen summasi pelin jälkeen.

– Tämä oli ensimmäinen peli, missä tiivistettiin peluuttamista. Yhteistyöseura Raikulla alkoi pelit, joten osa pelaajistamme pelasi siellä. Jatkossakin pelataan vähän vähemmillä vaihtotapahtumilla, mutta pelaajat toki voivat muuttua. Joukkueelle kiitos mahtavasta asenteesta!

PAVE - LehPa 3-1 (3-0)

1-0 30min Riihola (Heiskanen E.)
2-0 rp 40min Kauppinen
3-0 42min Leinonen (Heiskanen E.)