Arkistosta vuodelta 2022
kuva

Kings SC Akatemia päihitti PAVEn Litmasen kentällä.

Eipä suonut "Litti" pisteitä vieläkään Veikoille. PAVEn kauden toinen vieraspeli suuntautui perjantaina 3.6. taas Kuopioon Litmasen tekonurmelle. Tuomisina oli toinen vierastappio samalta kentältä, kun kotijoukkue Kings SC Akatemia piti pisteet maalein 2–1 (2–0).

Ensimmäisellä jaksolla nuori kotijoukkue oli hieman virkeämmällä jalalla liikkeellä ja meni tehokkaasti kahden maalin johtoon vieraiden karkeiden virheiden avustuksella. Toinen jakso oli sitten pitkälti keltapaitojen jatkuvaa painostusta, mutta yhtä maalia enempää ei sitten millään saatu aikaiseksi. Laukausten eteen kerkesi vastustajia, tolppia ja omia pelureita.

Veikkojen ainoa osuma syntyi yhdestä lukuisista kulmapotkuista vihdoin 71. minuutilla, kun Antti Kauppinen puski Miska Lappalaisen antaman kulmapotkun verkkoon.

PAVElla on nyt edessä odotettu nurmikauden avaus, kun ensi viikolla vihdoin käynnistyvät harjoitukset nurmella ja lauantaina onkin sitten vuorossa kotoisen Sankariniemen stadionin kesän avauspeli. Silloin Sankkurille saapuu AFC Keltik.

Kings SC Akatemia - PAVE 2-1 (2-0)

1-0 22min Kings SC Akatemia
2-0 43min Kings SC Akatemia