Koris on täällä taas!

Nyt voi Iisalmessa jälleen harrastaa koripalloa. Perinteikäs iisalmelainen palloiluseura PAVE otti vuonna 2014 lajikseen myös koripallon.

Tällä hetkellä toiminnassa on kuntokorisryhmä.

Ajankohtaista

23.8.22 - Kuntokoriksen kausi 2022-23 käynnistyy 29.8. Lue lisää

6.6.22 - Kiinnostaisiko junioreiden harrastekoris? Lue lisää

Kuntokoris

Aikuisten kuntokoriksen naisten ja miesten sekaryhmän vuoro on maanantaisin klo 18.00-19.30 Kangaslammin koulun salissa (29.8. alkaen).

Ryhmä kokoontuu kerran viikossa harjoittelemaan ja pelaamaan. Mukaan ovat tervetulleita niin entiset ryhmäläiset kuin uudetkin harrastajat - sekä vasta-alkajat että jo enemmän lajia harrastaneet. Varusteiksi tarvitaan sisäpelikengät ja sisäliikunta-asu, juomapullo kannattaa olla myös mukana.

Ryhmällä on kausimaksu, jolla katetaan mm. salivuokran kulut. Tutustumassa voi käydä ilman maksua. Alaikäraja on 15 vuotta. Tarvittaessa kysymyksiä liittyen ryhmän toimintaan voi esittää osoitteeseen koris(ät)paveiisalmi.net.

Ennen kokeilemaan tuloa kannattaa ottaa yhteyttä korisvastaaviimme jo etukäteen, jotta osaamme opastaa käytännöistä.

Huom. Jokainen ryhmäläinen osallistuu kuntokorikseen omalla vastuullaan ja vastaa itse omasta vakuutuksestaan.

Junioreiden harrastekoris

Suunnittelemme aloittavamme lapsille harrastemuotoista korisryhmää syksyllä 2022. Alustavasti tiedustelemme nyt innokkuutta liittyä toimintaan mukaan.

Osallistujien alaikäraja olisi alustavasti 9 vuotta. Tarkoituksena olisi kokoontua kerran viikossa Kangaslammin koulun salissa. Ideana olisi harjoitella koripallon perusteita ja tietysti pelata.

Jos teiltä voisi olla innokas juniori tulossa mukaan, ilmoittakaa siitä osoitteella koris(ät)paveiisalmi.net. Etsimme toimintaan mukaan myös ohjaajia.

Yhteystiedot

sähköposti: koris(ät)paveiisalmi.net

Yhteyshenkilöt:
Tommi Röntynen, O44 O81 7825
Petri Kalanti, O45 392 9826
Tiitta Tolonen, O5O 511 3637

TULE PELAAMAAN KORISTA!

takaisin ylös ↑