Junioreiden harrastejalkapallo

Kesäkausi 2020

PAVEn junioreiden harrastepainotteinen jalkapallotoiminta jatkuu myös kesällä 2020. Mukaan ovat tervetulleita sekä tytöt että pojat. Osallistujien taitojen suhteen ei ole vaatimuksia, joten mukaan voivat tulla niin vasta-alkajat kuin enemmän lajia harrastaneet.

Koko ryhmän ikähaarukkana on 4-14 vuotta, ryhmä jaetaan sitten pienempiin osiin iän mukaan. Alle 6-vuotiaat harrastajat ovat olleet mukana vanhemman seurassa.

Keskeisenä ajatuksena on matalan kynnyksen harrastetoiminta kilpailullisuuteen tähtäävän toiminnan sijaan – edullisesti ja iloisella meiningillä. Ryhmä tarjoaa onnistumisia ja elämyksiä sekä rohkaisua ja kannustusta kaikille tasapuolisesti. Tarkoituksena on harjoitella lajin perusteita ja tietysti pelata.

Kesällä vakiovuoro on tiistaisin Haukiniemen kentällä klo 17.00. Ainakin vielä 15.9. olemme normaalisti Haukiniemellä.

Ryhmän yhtenä ohjaajana on legendaarinen jalkapalloilija Atik Ismail. Lisäksi mukana on kokeneita ja koulutettuja ohjaajia apunaan PAVEn edustusjoukkueen pelaajia.

Osallistumismaksu kesäkaudella on 20 € / osallistuja. Maksu sisältää vakuutuksen.

Pari kertaa voi vuorolla käydä kokeilemassa ilman maksua (siinä tapauksessa aina vanhemman luvalla ja vastuulla, sillä vakuutus voidaan hankkia vain ilmoittautuneille). Ennen tutustumiskäyntiä ota yhteyttä soittamalla tai sähköpostilla.

Ilmoittautuminen ryhmään tehdään sille tarkoitetulla sivulla: ILMOITTAUTUMINEN

Varusteiksi suositellaan jalkapallokenkiä sekä säärisuojia ja jalkapallosukkia. Myös oma juomapullo on suositeltavaa ottaa mukaan, pallonkin saa tuoda (muista merkitä oma nimi juomapulloon ja palloon). Ei kuitenkaan haittaa, jos ensimmäisellä kerralla ei varusteita vielä ole, vaan sopivat lenkkikengät kelpaavat aluksi hyvin.

Tiedustelut ryhmän toiminnasta ovat tervetulleita!

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
p. 044 081 7825 / Tommi Röntynen