Lasten ja nuorten harrastejalkapallo

Jalkapalloillen iloista mieltä!

PAVE aloitti lasten ja nuorten harrastepainotteisen jalkapallotoiminnan toukokuussa 2019. Mukaan ovat tervetulleita sekä tytöt että pojat iältään 6–16 vuotta. Osallistujien taitojen suhteen ei ole vaatimuksia, joten mukaan voivat tulla niin vasta-alkajat kuin enemmän lajia harrastaneet.

Keskeisenä ajatuksena on matalan kynnyksen harrastetoiminta kilpailullisuuteen tähtäävän toiminnan vaihtoehtona – edullisesti ja iloisella meiningillä. Ryhmä tarjoaa onnistumisia ja elämyksiä sekä rohkaisua ja kannustusta kaikille tasapuolisesti. Tarkoituksena on harjoitella lajin perusteita ja tietysti pelata.

Ryhmä jaetaan pienempiin osiin iän mukaan. Yleisesti nuorimpien alaikäraja on 6 vuotta (2013 syntyneet) ja vanhimpien 16 vuotta (2003 syntyneet). Harrastamassa on ollut myös alle 6-vuotiaita, joilla on vanhempi mukana.

Kesällä 2019 vakiovuoro oli tiistaisin Haukiniemen nurmikentällä. Syyskuussa pidämme mahdollisesti vielä muutaman vuoron jalkapallohallissa; ajankohdat sivupalkissa kohdassa "Harrastejalkapallon vuorot".

Ryhmän yhtenä ohjaajana on legendaarinen jalkapalloilija Atik Ismail. Lisäksi mukana on kokeneita ja koulutettuja ohjaajia apunaan PAVEn edustusjoukkueen pelaajia.

Ryhmän kesäkauden osallistumismaksu on 20€ / osallistuja. Maksuun sisältyy vakuutus. Pari kertaa voi vuorolla käydä kokeilemassa ilman maksua (siinä tapauksessa vanhemman luvalla ja vastuulla, sillä vakuutus voidaan hankkia vain ilmoittautuneille). Kesällä ryhmä toimii ainakin elokuun loppuun saakka.

ILMOITTAUTUMISSIVULLE TÄSTÄ

Varusteiksi suositellaan jalkapallokenkiä ja säärisuojia, oma juomapullo ja pallokin on suositeltavaa ottaa mukaan (muista merkitä oma nimi juomapulloon ja palloon). Ei kuitenkaan haittaa, jos ensimmäisellä kerralla ei varusteita vielä ole, vaan sopivat lenkkikengät kelpaavat aluksi hyvin. Mukaan vuorolle voi seuraksi tulla myös lasten vanhempia – varsinkin nuorimmille tämä on jopa suositeltavaa. Toivomme myös, että saisimme vanhemmista apuohjaajia ja lisävoimia kesälle.

Tervetuloa mukaan!

Lisätiedot:

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
p. 044 081 7825 / Tommi Röntynen

Harrastejalkapallon vuorot

  • Vuorojen ajankohdista ilmoitetaan tässä.
    Ti 17.9. vuoro on jalkapallohallissa klo 17-18

Logo