Junioreiden harrastejalkapallo

Talvikausi 2019-20

Kesällä 2019 startannut PAVEn junioreiden harrastepainotteinen jalkapallotoiminta jatkuu myös talvella 2019-20. Mukaan ovat tervetulleita sekä tytöt että pojat. Osallistujien taitojen suhteen ei ole vaatimuksia, joten mukaan voivat tulla niin vasta-alkajat kuin enemmän lajia harrastaneet.

Koko ryhmän ikähaarukkana on 4-14 vuotta, ryhmä jaetaan sitten pienempiin osiin iän mukaan. Alle 6-vuotiaat harrastajat ovat olleet mukana vanhemman seurassa.

Keskeisenä ajatuksena on matalan kynnyksen harrastetoiminta kilpailullisuuteen tähtäävän toiminnan sijaan – edullisesti ja iloisella meiningillä. Ryhmä tarjoaa onnistumisia ja elämyksiä sekä rohkaisua ja kannustusta kaikille tasapuolisesti. Tarkoituksena on harjoitella lajin perusteita ja tietysti pelata.

Talvella 2019-20 vakiovuoro on torstaisin Iisalmen jalkapallohallissa klo 16.30-17.30. Hallin osoite on Ratapellonkatu 22. Talvikauden ensimmäinen kokoontumiskerta on 28.11.19.

Ryhmän yhtenä ohjaajana on legendaarinen jalkapalloilija Atik Ismail. Lisäksi mukana on kokeneita ja koulutettuja ohjaajia apunaan PAVEn edustusjoukkueen pelaajia.

Osallistumismaksu talvikaudella on 20 € / osallistuja. Maksu sisältää vakuutuksen. Pari kertaa voi vuorolla käydä kokeilemassa ilman maksua (siinä tapauksessa aina vanhemman luvalla ja vastuulla, sillä vakuutus voidaan hankkia vain ilmoittautuneille).

Ilmoittautuminen ryhmään tehdään sille tarkoitetulla sivulla: ILMOITTAUTUMINEN

Varusteiksi suositellaan jalkapallokenkiä (hallissa keinonurmialusta) sekä säärisuojia ja jalkapallosukkia. Myös oma juomapullo on suositeltavaa ottaa mukaan, pallonkin saa tuoda (muista merkitä oma nimi juomapulloon ja palloon). Ei kuitenkaan haittaa, jos ensimmäisellä kerralla ei varusteita vielä ole, vaan sopivat lenkkikengät kelpaavat aluksi hyvin (hallissa on juuri uusittu keinonurmi, joten likaisilla kengillä ei kentälle saa mennä).

Mukaan vuorolle voi seuraksi tulla myös lasten vanhempia – tämä on jopa toivottavaa, varsinkin nuorimmille. Meillä on jo tavaksi muodostunut, että myös vanhemmat / tukijoukot aktivoidaan kentän laidalta halutessaan mukaan harrastamaan. Haluamme käyttää tätä "perhefutiksen" konseptia myös jatkossa. Toivomme myös, että saisimme vanhemmista apuohjaajia ja lisävoimia ryhmän toimintaan.

Tiedustelut ryhmän toiminnasta ovat tervetulleita!

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
p. 044 081 7825 / Tommi Röntynen

Harrastejalkapallon vuorot

Ryhmän toiminta on toistaiseksi tauolla (ainakin 13.5.20 saakka) Palloliiton ohjeistuksen mukaisesti koronavirusepidemian leviämisen ehkäisemiseksi.

  • Talvella 2020 vuoro torstaisin klo 16.30-17.30 jalkapallohallissa
Logo