HUOM! Harrastejalkapallo viettää kahden viikon hiihtoloman, joten toimintaa ei ole viikoilla 9 ja 10. Ryhmä palaa pallojen pariin jälleen torstaina 18.3.

Junioreiden harrastejalkapallo

Tähän toimintaan olemme saaneet opetus- ja kulttuuriministeriön jakamaa seuratukea.

Talvikausi 2020-21

PAVEn junioreiden harrastepainotteinen jalkapallotoiminta jatkuu talvella 2020-21. Mukaan ovat tervetulleita sekä tytöt että pojat. Osallistujien taitojen suhteen ei ole vaatimuksia, joten mukaan voivat tulla niin vasta-alkajat kuin enemmän lajia harrastaneet. Ryhmä on ensisijaisesti tarkoitettu sellaisille junioreille, jotka eivät ole mukana joukkuetoiminnassa.

Koko ryhmän ikähaarukkana on 4-14 vuotta, ryhmä jaetaan sitten pienempiin osiin iän mukaan. Alle 6-vuotiaat harrastajat ovat olleet mukana vanhemman seurassa.

Keskeisenä ajatuksena on matalan kynnyksen harrastetoiminta kilpailullisuuteen tähtäävän toiminnan sijaan – edullisesti ja iloisella meiningillä. Ryhmä tarjoaa onnistumisia ja elämyksiä sekä rohkaisua ja kannustusta kaikille tasapuolisesti. Tarkoituksena on harjoitella lajin perusteita ja tietysti pelata.

Talvella vakiovuoro on torstaisin Iisalmen jalkapallohallissa klo 16.30-17.30. Talvikausi käynnistyy 19.11.

Ryhmän yhtenä ohjaajana on legendaarinen jalkapalloilija Atik Ismail. Lisäksi mukana on kokeneita ja koulutettuja ohjaajia apunaan PAVEn edustusjoukkueen pelaajia.

Osallistumismaksu talvikaudella on 20 € / osallistuja. Maksu sisältää vakuutuksen.

HUOM! Kesäkaudella 2020 mukana olleet ovat tervetulleita jatkamaan suoraan talvikaudelle. Uusia osallistujia pyydetään ottamaan ennen tutustumiskäyntiä yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai p. 044 081 7825.

Uudet osallistujat voivat käydä vuorolla kokeilemassa pari kertaa maksutta (siinä tapauksessa aina vanhemman luvalla ja vastuulla, sillä vakuutus voidaan hankkia vain ilmoittautuneille). Ennen tutustumiskäyntiä ota yhteyttä soittamalla tai sähköpostilla, jotta osaamme ohjeistaa tarkemmin.

Varusteiksi suositellaan jalkapallokenkiä sekä säärisuojia ja jalkapallosukkia. Myös oma juomapullo on suositeltavaa ottaa mukaan, pallonkin saa tuoda (muista merkitä oma nimi juomapulloon ja palloon). Ei kuitenkaan haittaa, jos ensimmäisellä kerralla ei varusteita vielä ole, vaan sopivat lenkkikengät kelpaavat aluksi hyvin.

Tiedustelut ryhmän toiminnasta ovat tervetulleita!

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
p. 044 081 7825 / Tommi Röntynen

Harrastejalkapallon vuorot

Talvella 2020-21 vuoro jalkapallohallissa torstaisin klo 16.30-17.30

HUOM! Olemme hiihtolomalla viikot 9-10. Toiminta jatkuu torstaina 18.3.

Logo