Junioritoiminta 2022


Junioreiden kesäkausi 2022 starttasi 7.6. 😊 Toiminta jatkuu taas koko kesän ajan tiistaisin klo 17-18 Haukiniemen nurmella. Kesäkauden hinta on 20€ sis. vakuutuksen. Ilmoittautuminen kesäkaudelle tapahtuu ilmoittautumislomakkeella.

Jos sinulla on aiheesta kysyttävää, ole hyvä ja ota yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai p. 044 081 7825 /Tommi Röntynen

Kuva: Helena Kumpulainen

Tähän toimintaan olemme saaneet opetus- ja kulttuuriministeriön jakamaa seuratukea sekä OLVI-säätiön apurahan.

Kesäkausi 2022

Harrastejalkapallo

PAVEn lasten ja nuorten harrastepainotteiseen jalkapalloon ovat tervetulleita sekä tytöt että pojat, sillä toimimme sekaryhmänä. Osallistujien taitojen suhteen ei ole vaatimuksia, joten mukaan voivat tulla niin vasta-alkajat kuin enemmän lajia harrastaneet. Ryhmä on ensisijaisesti tarkoitettu sellaisille junioreille, jotka eivät ole mukana jalkapallon joukkuetoiminnassa.

Keskeisenä ajatuksena on matalan kynnyksen harrastetoiminta kilpailullisuuteen tähtäävän toiminnan sijaan – edullisesti ja iloisella meiningillä. Emme siis osallistu sarjatoimintaan. Ryhmä tarjoaa onnistumisia ja elämyksiä sekä rohkaisua ja kannustusta kaikille tasapuolisesti. Tarkoituksena on harjoitella lajin perusteita ja tietysti pelata.

Koko ryhmän ikähaitari on 4–14 vuotta, iso ryhmä jaetaan sitten pienempiin osaryhmiin iän mukaan ja ne toimivat itsenäisesti vuoron ajan omien ohjaajiensa johdolla. Alle 6-vuotiaat harrastajat ovat olleet mukana vanhemman seurassa.

Perhefutis

Vuonna 2021 otimme uutena kokonaisuutena mukaan Palloliiton Perhefutiksen mallin, joka on suunnattu 3–6-vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen / läheisilleen.

Perhefutis on lapsen ja vanhemman yhteinen futisharrastushetki, jossa nautitaan liikunnasta monipuolisesti ja turvallisesti ilman suorituspaineita. Lapselle toiminta tarjoaa aikuisen jakamattoman huomion. Vanhemmalle Perhefutis on mahdollisuus rentoutua arjen kiireen keskellä yhteisen tekemisen parissa.

Alle kouluikäisillä olisi vuoroilla suotavaa olla aikuinen mukana, mutta jos se ei ole mahdollista, mukaan saa silti tulla. Kannattaa siinä tapauksessa ottaa yhteyttä asiasta etukäteen.


Kuva: Helena Kumpulainen


Kesäkaudella 2022 kokoonnumme Iisalmen Haukiniemen kentän nurmella tiistaisin klo 17-18. Harrastejalkapallo ja perhefutis kokoontuvat samanaikaisesti.

Ryhmän yhtenä ohjaajana on legendaarinen jalkapalloilija Atik Ismail. Lisäksi mukana on kokeneita ja koulutettuja ohjaajia apunaan PAVEn edustusjoukkueen pelaajia.

Osallistumismaksu kesäkaudella 2022 on 20€ / juniori. Maksu sisältää vakuutuksen ja Palloliiton harrastepelipassin. Ilmoittautumisohjeet ovat alla.

Ilmoittautuminen kesäkaudelle 2022:

 • Uudet osallistujat ilmoittautuvat nettilomakkeella.
 • Talvikaudella 2021-22 mukana olleet ovat tervetulleita jatkamaan suoraan kesäkaudelle 2022. Heidän ilmoittautumisohjeet annetaan erikseen.
 • Edellisten talvi-/kesäkausien palaajia pyydetään ottamaan yhteyttä ennen vuorolle saapumista.

Kysymykset ja tiedustelut ilmoittautumisesta: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai p. 044 081 7825.

Uudet osallistujat voivat käydä vuorolla kokeilemassa kaksi kertaa maksutta (siinä tapauksessa aina vanhemman luvalla ja vastuulla, sillä vakuutus voidaan hankkia vain ilmoittautuneille). Ennen tutustumiskäyntiä ota yhteyttä soittamalla tai sähköpostilla, jotta osaamme ohjeistaa tarkemmin.

Varusteiksi suositellaan jalkapallokenkiä sekä säärisuojia ja jalkapallosukkia. Myös oma juomapullo on suositeltavaa ottaa mukaan, pallonkin saa tuoda (muista merkitä oma nimi juomapulloon ja palloon). Ei kuitenkaan haittaa, jos ensimmäisellä kerralla ei varusteita vielä ole, vaan sopivat lenkkikengät kelpaavat aluksi hyvin.

Tiedustelut ryhmän toiminnasta ovat tervetulleita!

Yhteyshenkilö:
Tommi Röntynen
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
p. 044 081 7825

PAVEn junnutoiminta lyhyesti:

 • Harrastejalkapalloa pojille ja tytöille, yläikäraja 14 vuotta.
 • Perhefutista 3-6-vuotiaille pojille ja tytöille vanhempineen.
 • Kokoontuminen kerran viikossa. Talvella 2021-22 torstaisin klo 16.45 Iisalmen jp-hallissa ja kesällä 2022 tiistaisin klo 17 Haukiniemen nurmella.
 • Tarkoituksena on tarjota edullinen matalan kynnyksen ohjattu liikuntaharrastus pallon kanssa ja muiden lasten seurassa. Tärkeää, että kaikilla osallistujilla on hauskaa!
 • Tavoitteena on tarjota onnistumisia ja elämyksiä sekä rohkaisua ja kannustusta kaikille tasapuolisesti.
 • Osallistujien taitotasolla ei ole väliä.
 • Emme osallistu sarjatoimintaan.
 • Toiminta käynnistyi keväällä 2019. Siitä saakka toiminta on pyörinyt yhtäjaksoisesti kesällä ja talvella.
 • Kesällä Haukiniemen kentällä ja talvella jalkapallohallissa.
 • Osallistumismaksu 20 € / lapsi / kausi (sis. vakuutuksen).
 • Kokeilemassa saa käydä kaksi kertaa maksutta.

Kuva: Jenni Kivioja

Harrastejalkapallon vuorot

Kesäkausi 2022 on päättynyt. Talvikausi 2022-23 käynnistyy syksyn aikana - ajankohta ilmoitetaan myöhemmin tässä.

Logo