Junioreiden harrastejalkapallo

Tähän toimintaan olemme saaneet opetus- ja kulttuuriministeriön jakamaa seuratukea.

Kausi 2021

PAVEn junioreiden harrastepainotteiseen jalkapalloon ovat tervetulleita sekä tytöt että pojat. Osallistujien taitojen suhteen ei ole vaatimuksia, joten mukaan voivat tulla niin vasta-alkajat kuin enemmän lajia harrastaneet. Ryhmä on ensisijaisesti tarkoitettu sellaisille junioreille, jotka eivät ole mukana joukkuetoiminnassa.

Koko ryhmän ikähaarukkana on 4–14 vuotta, ryhmä jaetaan sitten pienempiin osiin iän mukaan. Alle 6-vuotiaat harrastajat ovat olleet mukana vanhemman seurassa.

Keskeisenä ajatuksena on matalan kynnyksen harrastetoiminta kilpailullisuuteen tähtäävän toiminnan sijaan – edullisesti ja iloisella meiningillä. Ryhmä tarjoaa onnistumisia ja elämyksiä sekä rohkaisua ja kannustusta kaikille tasapuolisesti. Tarkoituksena on harjoitella lajin perusteita ja tietysti pelata.

Ryhmän yhtenä ohjaajana on legendaarinen jalkapalloilija Atik Ismail. Lisäksi mukana on kokeneita ja koulutettuja ohjaajia apunaan PAVEn edustusjoukkueen pelaajia.

Osallistumismaksu talvikaudella 2020-21 on 20 € / osallistuja ja kesäkaudella 2021 saman verran. Maksu sisältää vakuutuksen ja Palloliiton harrastepelipassin.

Talvella ja keväällä 2021 vakiovuoro on torstaisin Iisalmen jalkapallohallissa klo 16.30-17.30. Talvikausi jatkuu toistaiseksi toukokuun ajan tai kunnes toisin ilmoitetaan. Kesäkausi alkaa viimeistään kesäkuun alussa, ilmoitamme startista myöhemmin.

HUOM! Kevään 2021 vuoroille jalkapallohalliin saa tulla tutustumaan uudet osallistujat! Jos siis haluaa liittyä mukaan kesäkaudelle, ilmoittautua voi jo nyt ja tulla heti ryhmään mukaan toukokuun hallivuoroille. Nyt on myös hyvä sauma käydä ryhmän mukana kokeilemassa ennen kesän vuoroja.

Kesällä kokoonnumme Haukiniemen nurmikentällä tiistaisin klo 17-18.

Ilmoittautuminen kesäkaudelle 2021:

 • Talvikaudella 2020-21 mukana olleet ovat tervetulleita jatkamaan suoraan kesäkaudelle 2021. Heidän ilmoittautumisohjeet annetaan erikseen.
 • Edellisen kesäkauden palaajia pyydetään ottamaan yhteyttä ennen vuorolle saapumista.
 • Uudet osallistujat ilmoittautuvat nettilomakkeella.

Kysymykset ja tiedustelut ilmoittautumisesta: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai p. 044 081 7825.

Uudet osallistujat voivat käydä vuorolla kokeilemassa pari kertaa maksutta (siinä tapauksessa aina vanhemman luvalla ja vastuulla, sillä vakuutus voidaan hankkia vain ilmoittautuneille). Ennen tutustumiskäyntiä ota yhteyttä soittamalla tai sähköpostilla, jotta osaamme ohjeistaa tarkemmin.

Varusteiksi suositellaan jalkapallokenkiä sekä säärisuojia ja jalkapallosukkia. Myös oma juomapullo on suositeltavaa ottaa mukaan, pallonkin saa tuoda (muista merkitä oma nimi juomapulloon ja palloon). Ei kuitenkaan haittaa, jos ensimmäisellä kerralla ei varusteita vielä ole, vaan sopivat lenkkikengät kelpaavat aluksi hyvin.

Tiedustelut ryhmän toiminnasta ovat tervetulleita!

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
p. 044 081 7825 / Tommi Röntynen

PAVEn Harrastejalkapallo:

 • 4–14-vuotiaille pojille ja tytöille.
 • Kokoontuminen kerran viikossa. Kesällä 2021 tiistaisin klo 17 Haukiniemellä.
 • Tarkoituksena on tarjota lapsille edullinen matalan kynnyksen ohjattu liikuntaharrastus pallon kanssa ja muiden lasten seurassa.
 • Tavoitteena on tarjota onnistumisia ja elämyksiä sekä rohkaisua ja kannustusta kaikille tasapuolisesti.
 • Osallistujien taitotasolla ei ole väliä.
 • Emme osallistu sarjatoimintaan.
 • Toiminta käynnistyi keväällä 2019.
 • Kesällä pelaamme Haukiniemen kentällä ja talvella jalkapallohallissa.
 • Osallistumismaksu 20 € per kesä- / talvikausi (sis. vakuutuksen).
 • Kokeilemassa saa käydä maksutta.

Harrastejalkapallon vuorot

Keväällä 2021 vuoro jalkapallohallissa torstaisin klo 16.30-17.30

Kevään viimeinen vuoro on 20.5.

Kesällä 2021 vuoro Haukiniemen kentällä tiistaisin klo 17.00 (alkaen 1.6.)

Logo