Arkistosta vuodelta 2008

Torstaina Iisalmessa pidetyssä Itä-Suomen piirin sääntömääräisessä piirikokouksessa piirihallitus palkitsi PAVEn kotisivut VUODEN SEURASIVUT tittelillä.

Tämän lisäksi PAVE sai erillistunnustuksen, "Kolmosen otteluvideot netissä", yhdessä joensuulaisen SC Riverballin kanssa.

PAVEn multimediaosasto kiittää ja jatkaa kehitystyötä.

Iisalmen Sanomat kirjoitti 28.3.2008 seuraavaa:

PAVEn nettisivut saivat jalkapallopiiriltä tunnustuksia

Janne Falck
Iisalmi

Torstaina Iisalmessa järjestetyssä Palloliiton Itä-Suomen piirin vuosikokouksessa PAVE keräsi kiitosta monipuolisilla nettisivuillaan. Piirijohtaja Pekka Ojala luovuttikin seuran puheenjohtajalle Hannu Tuoviselle pystin tunnustuksena vuoden parhaista seurasivuista. Lisäksi seura sai erillistunnustuksen yhdessä joensuulaisen SC Riverballin kanssa Kolmosen videokoosteista netissä.

– Nettisivujen kehittäminen on ollut meillä tietoinen valinta. Olemme lähteneet hakemaan lisää näkyvyyttä ja tämä on siihen paras väylä. Saamiemme viestien pohjalta sivuillamme on vakituisia vierailijoita Australiasta asti, josta entiset iisalmelaiset lukevat synnyinkaupunkinsa tapahtumia, Tuovinen toteaa. Yhteensä sivuilla vierailtiin viime vuonna 60 000 kertaa.

– Vastustajatkin ovat kehuneet tarjontaa, mutta totta kai palautetta tulee, että ottelukoosteet on tehty liiaksi PAVEn näkökulmasta. Joka tapauksessa näytämme kaikki maalit ja sen lisäksi tapahtumia sen verran kuin tila antaa myöten, Tuovinen kertoo.

Tuovinen myös lupaa, että seura kehittää 60-vuotisjuhlansa kunniaksi sivustoa edelleen. Kesän aikana sivuilla on luvassa muun muassa erilaisia kilpailuja.

– Niin videoiden kuin koko nettisivujen osalta suuri kiitos kuuluu Tommi Röntyselle, joka niiden kanssa on tehnyt suuren työn. Sivustoa on tarkoitus edelleen kehittää ja ainakin kaikenlaisia juhlakisoja on luvassa.

Ajankohtaista - PAVE ry

Arkisto (seura)