Arkistosta vuodelta 2016

PAVEn nettisivut täyttävät pyöreät kymmenen vuotta 2.8.2016!

Kaudella 2006 Kolmosessa pelanneen edustusjoukkueen ja seuran junioreiden yhteinen sivusto www.paveiisalmi.net näki päivänvalon elokuun toisena päivänä (uutinen julkaisusta), mistä lähtien sivusto on toiminut yhtäjaksoisesti.

Ensimmäinen otteluraportti uutisoi PAVEn ja SaPan kohtaamisesta Kangaslammin nurmella. Raportti on luettavissa täällä. Kyseisestä ottelusta lähtien nettisivuillamme on raportoitu kaikki edustusjoukkueen sarjaottelut Kolmosesta, Nelosesta ja Viitosesta sekä suurin osa harjoituspeleistä, yhteensä kaikkiaan 244 ottelua. Kaikki raportit kymmenen vuoden ajalta ovat edelleen luettavissa nettisivuilla arkistossa vuosijärjestyksessä (ks. Otteluraportit, arkisto sivun alaosassa).

Lähestulkoon alusta saakka nettisivujen yhtenä ”vetonaulana” on ollut edustuksen otteluista tehdyt videokoosteet, joita ilmestyy muutaman vuoden tauon jälkeen viime kaudesta lähtien myös nykyisin. Edustuksen Kolmosen kausilla 2007-08 kuvattiin ja koostettiin käytännössä kaikki ottelut. Sivut ja koostevideot palkittiinkin tuolloin Itä-Suomen piirin erikoispalkinnoilla. Nykyään edustuksen Nelosen kotiotteluista pyritään koostamaan videot kävijöiden katsottaviksi.

Alkuvuosina toinen keskeinen osa sivuston suosiota oli vieraskirja, jossa ennen nykyistä some-aikakautta terveisten vaihdon lisäksi käytiin keskustelua iisalmelaisesta ja laajemmin itäsuomalaisesta jalkapallosta välillä värikkäinkin sanankääntein.

Kiitos kaikille vuosien saatossa sivuillamme vierailleille, niin vakio- kuin satunnaiskävijöille! Tulukeehan jatkossakkiin!

Sivuston ilmettä vuosien varrelta
Sivuston ilmettä vuosien varrelta.

Ajankohtaista - PAVE ry

Arkisto (seura)