PAVE järjestää Iisalmen jalkapallohallissa harrastevuorot syyslomalaisten aktivointiin päiväsaikaan tiistaina 15.10. ja keskiviikkona 16.10., molempina päivinä klo 12-13.30. Vuorot ovat maksuttomia.

Ohjaajina toimivat Atik Ismail sekä muut seuran harrastejalkapallosta tutut ohjaajat. Ideana on liikkua ja pitää hauskaa jalkapalloillen ja vaikka koko perheen voimin, hyvää mieltä luoden. Juniori-ikäisten osallistujien ikähaarukka on 4-14 vuotta. Ryhmä jaetaan pienempiin osiin iän perusteella. Mukaan saavat tulla niin enemmän kuin vähemmän lajia harrastaneet pojat ja tytöt. Myös vanhemmat/tukijoukot ovat lämpimästi tervetulleita mukaan harrastamaan yhdessä, kuten menneen kesän harrasteryhmässämme on ollut tapana.

Jalkapallohallin osoite on Ratapellonkatu 22. Hallin vierestä löytyy pukukoppitilat, jotka ovat meidän käytössä. Jp-hallissa on uusi, juuri vaihdettu keinonurmi. Pelikengiksi käyvät tietysti nappikset tai lenkkarit, jotka kuitenkin pitää olla puhtaat eli kuraisilla ulkokengillä ei keinonurmimatolle saa mennä.

(Ellei junioriosallistujilla ole omaa vakuutusta ennestään, voimme hankkia harrastevakuutuksen ennakkoon ilmoittautuneille edulliseen hintaan, yhteydenotto Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 044 081 7825. Muutoin osallistuminen tapahtuu omalla/vanhempien vastuulla.)

Tiedustelut: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puh. 044 081 7825

kuva

Harrastejalkapallon vuorot

Talvikausi 2023-24 käynnissä

Toimimme seuraavanlaisilla ryhmäjaoilla:

  • torstai klo 16.30-17.30: 3-luokkalaiset (2014-s.) ja sitä vanhemmat
  • torstai klo 17.30-18.30: 2-luokkalaiset (2015-s.) ja sitä nuoremmat sekä Perhefutis

Jos vuoroissa tulee viikkokohtaisia muutoksia esim. lomista johtuen, ilmoitetaan niistä aina tässä.