Arkistosta vuodelta 2009

Lauantaina 25.4. palloilivat PAVE ja PK-37/2 harjoitusottelun Iisalmen jalkapallohallissa. Kumpikin iisalmelaisjoukkue pelaa alkavalla kaudella Itä-Suomen Nelosen B-lohkossa.

Ottelun ensimmäinen jakso oli tasaista vääntöä ja kunnon maalipaikat olivat harvassa; PK:lla pari paikkaa enemmän.

Reservijoukkue teki ottelun avausmaalin 28. minuutilla. PAVEn puolustus ei saanut siivottua palloa maalinedustalta sivurajaheiton jälkeen ja Marko Kärkkäinen pääsi tyrkkäämään pallon maaliin.

PAVEn paras paikka ensimmäisellä puoliajalla oli Aku Tuovisella, jonka laukaus osui ylärimaan.

Toisella jaksolla onnistui myös PAVE maalinteossa. Jani Nissinen syötti pallon vasempaan laitaan Aku Tuoviselle, joka jatkoi pallon Pasi Hiltuselle. Hiltusen laukaus 16-rajalta löysi tiensä maaliin ottelun 63. minuutilla.

Ottelun lopun PK:n kakkosmiehistö joutui pelaamaan vajaalla, sillä yksi joukkueen pelaajista sai suihkukomennuksen kahdella keltaisella kortilla.

Kummallakin joukkueella oli lopussa vielä paikkansa voittomaalin tekoon. PAVEn Antti Kauppinen harhautti itsensä vapaaksi laidalta ja pääsi laukomaan 16-alueelta. PK:n maalivahti kuitenkin nappasi laukauksen. Aleksi Hartikainen puolestaan torjui PK-hyökkääjän laukauksen, joka lähti 16-rajalta. Keltaisten maalissa pelannut Hartikainen suoriutui jälleen tehtävästään hyvin.

Vuoden ensimmäinen paikallispeli päättyi siis lukemiin 1-1. Ottelussa vaikutti välillä olevan enemmän tunnetta kuin järkeä mukana, kuten monesti paikalliskamppailuissa on tapana käydä. Kesällä on luvassa Sankkurilla kaksi paikallistaistoa, joiden luulisi kiinnostavan myös iisalmelaisyleisöä.

PAVE - PK-37/2 1-1 (0-1)

PAVEn maali: 1-1 63min Pasi Hiltunen (Aku Tuovinen, Jani Nissinen)