Arkistosta vuodelta 2022

PAVE hävisi vieraspelinsä lauantaina 10.9. Joensuussa, kun sarjan voitosta kamppaileva AFC Keltik oli Koillispuiston tekonurmella parempi lukemin 4-2 (3-1).

Keltapaitojen maalit tekivät Miro Luoma ja Niklas Innanen, jolle osuma oli ensimmäinen PAVEn paidassa sarjapeleissä.

Kotijoukkue meni salamamaalilla johtoon toisella minuutilla, mutta PAVE kuittasi tasoihin neljännellä minuutilla, kun Luoma oli terävänä kulmapotkussa.

AFC Keltik otti ottelusta ohjakset ja teki ennen taukoa kaksi maalia lisää, mihin vieraat eivät enää kyenneet vastaamaan. 71. minuutilla isännät johtivat jo 4-1 Dimitri Klimovin hattutempun jälkeen.

Loppunumerot valmistuivat lisäajalla Innasen laukauksella boksin sisältä.

Kautta on jäljellä vielä kaksi ottelua ja Veikot on sarjassa viidentenä. Lauantaina 17.9. klo 14 pelataan Sankariniemellä kauden viimeinen kotipeli, joka onkin Ylä-Savon-derby, kun vastustajaksi saapuu Lapinlahden Pallo-95.

AFC Keltik - PAVE 4-2 (3-1)

1-0 2min AFC Keltik
1-1 4min Luoma Miro
2-1 15min AFC Keltik
3-1 30min AFC Keltik