Arkistosta vuodelta 2023

Veikkojen kausi tuli päätökseen keskiviikkona, kun joukkue matkasi Pieksämäelle SaPan vieraaksi. Kotijoukkue piti pisteet pimeässä illassa lopulta selvin numeroin 4–0 (1–0).

Ilman suurempaa merkitystä pelattu päätöskamppailu oli loppunumeroita tasaisempi. Viimeisellä 10-minuuttisella SaPa meni sitten menojaan. Avausjaksolla vain kotijoukkue onnistui maalinteossa, vaikka oli mahdollisuutensa myös vierailla. Ottelun 80. minuutille asti palloiltiin sitten aika lailla tasaisesti, kunnes SaPa iski pelin 2–0:aan ratkaisevan oloisesti eikä Veikot enää kyennyt siihen vastaamaan.

Toinen peli parin päivän huilin jälkeen alkoi näkyä vieraiden liikkeessä toisella jaksolla. Mutta yhtä kaikki, pisteet jäivät ansaitusti Pieksämäelle.

Keltapaitojen pelikausi 2023 on nyt paketissa. Nelosen lohkon kaikki pelit on pelattu 23.9., jonka jälkeen myös PAVEn sijoitus on selvillä (sijat 6–8).

SaPa - PAVE 4-0 (1-0)

1-0 25min SaPa