Arkistosta vuodelta 2010

Image

PAVEn edustusjoukkue kohtasi Iisalmessa sunnuntaina 20.6. Siilinjärven Palloseuran kakkosjoukkueen. Itä-Suomen Viitosen c-lohkon sarjakärki koki kauden ensimmäisen tappionsa, kun PAVE vei voiton Kangaslammilla maalein 2–1 (0–0).

Vähän ennen ottelua synkkä ja sateinen sää väistyi auringonpaisteen tieltä, joten ottelu saatiin pelata hienossa kelissä.

Ensimmäinen jakso mentiin melko tasaisissa merkeissä. Molemmilla joukkueilla oli avausjaksolla paikkansa maaleihin, PAVElla yksi läpiajokin, mutta maaleja jaksolla ei nähty.

Pelin avausmaali syntyi heti toisen jakson alussa hieman halvanoloisesti. PAVEn puolustajat ja maalivahti arpoivat, kuka lopulta menee keskityspalloon, jolloin SiPS/2:n Jani Kuivanen ehti ensin ja puski pallon maaliin.

PAVE tasoitti noin tunnin kohdalla. Jani Sutinen pelattiin yksin läpi, mutta lähes 16-rajalle vastaan tullut SiPS-maalivahti torjui Sutisen laukauksen. Paluupallo torjunnasta tuli Samuli Laitiselle, joka laittoi pallon tyhjään maaliin.

Toisen jakson kuluessa ote alkoi olla yhä enemmän keltapaidoilla. PAVElle tuli toistuvasti maalitilanteita. Kotijoukkue sortui kuitenkin tuhlailuun, kun monta hyvää paikkaa jäi käyttämättä.

Lopulta ansaittu voittomaali syntyi vajaa kymmenen minuuttia ennen loppua. Pallo tuli keskialueella Jani Sutiselle, joka pääsi jälleen karkuun SiPS-puolustukselta ja sijoitti pallon tällä kertaa varmasti maaliin ohi SiPSin maalivahdin.

Täydet pisteet siis jäivät Iisalmeen, ja PAVEn kotiotteluiden voittoputki sai jatkoa.

PAVE pelaa kevätkierroksen viimeisen ottelunsa keskiviikkona 30.6. Toivalassa. Silloin vastassa on ToU/2.

PAVE - SiPS/2 2-1 (0-0)

0-1 47min SiPS/2
1-1 n.60min Laitinen
2-1 n.85min Sutinen