Arkistosta vuodelta 2022

Veikot palasi voittokantaan viileässä Sankkurin torstai-illassa, kun se kaatoi Kings SC Akatemian lukemin 4–1 (1–0).

25. minuutilla Samuel Eyob ohjasi kulmapotkusta kauden viidennen osumansa.

Toisen jakson viidennellä minuutilla Leevi Toppinen kaadettiin boksissa, minkä jälkeen Jari Leinonen sijoitti rangaistuspotkun verkkoon.

Kymmenen minuuttia myöhemmin vieraat kavensivat maalinedustan pompun kautta ja viisi minuuttia myöhemmin heillä oli jo oiva sauma tasoitukseen, kun pallo tuomittiin nyt heillekin pilkulle käsivirheen vuoksi. Maalivahti Tomi Vepsäläinen kuitenkin teki hienon torjunnan ja piti Veikot johdossa.

2–1-lukemissa mentiin sitten ihan loppuminuuteille asti, kunnes 87. minuutilla kauden ensimmäistä peliään pelannut Miika Luoma haistoi maalipaikan ja laukoi komeasti kaukaa putoavan kudin yli maalivahdin.

Pari minuuttia myöhemmin Tuomas Halonen sinetöi Miro Luoman syöttämästä läpiajosta loppulukemat, kun mies taas harhautteli maalivahdin vipuun.

PAVE - Kings SC/Akatemia 4-1 (1-0)

1-0 25min Eyob