Arkistosta vuodelta 2009

Image

PAVE vieraili perjantaina 7.8. Suonenjoella SuPan vastustajana. Iisalmelaiset kokivat jälleen tappion, kun ottelun maalit kirjattiin lukemin 6–1 (2–0).

Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä. Kuitenkin jo kahdeksan minuutin jälkeen pallo oli vierasjoukkueen maalissa.

Epäonnistunut purkupallo PAVEn puolustuksessa tarjosi SuPa-pelaajalle vapaan paikan tällätä pallo alanurkkaan.

Vain kaksi minuuttia myöhemmin SuPan maalivahti torjui käsillään laukauksen 16-alueen ulkopuolella ja hänet ajettiin ulos kentältä.

Ulosajon jälkeen PAVE sai pelin hallinnan ylivoimalla, mutta hyökkäysten tehoton viimeistely vaivasi jälleen. Kulma- ja vapaapotkuja oli useita, mutta kohti maalia niistä ei saatu palloa käännettyä, vaikka pari kertaa pallo tolppaa hipoen ohi menikin.

PAVEn painostuksen keskellä SuPa tarvitsi yhden tilanteen ja lisäsi johtonsa 2–0:aan. Palloa ei saatu purettua maalin edustalta ja SuPa-hyökkääjä tyrkkäsi pallon maaliin 31. minuutilla.

Ensimmäisellä jaksolla ei nähty enempää maaleja.

Toisen jakson alku oli vierailijalle synkkä, kun heti ensimmäisellä minuutilla pallo oli taas omassa maalissa. SuPa-pelurin veto 16-rajalta meni alanurkkaan.

PAVEn 3–1-kavennusmaali syntyi 52. minuutilla. Jani Nissinen sai pallon juoksuun vasemmalla laidalla ja keskitti maalin eteen Jari Ollikaiselle, joka otti pallon haltuunsa ja sijoitti sen ohi SuPa-vahdin.

Maalin jälkeen ote oli iisalmelaisilla. PAVE loi painetta vastustajan päätyyn, mutta vierailijajoukkueen kohtaloksi koitui SuPan nopeat vastahyökkäykset.

58. minuutilla PAVE tarjoili oman kulmapotkunsa suoraan SuPalle ja juoksukilpa kohti PAVEn kenttäpäätyä päättyi 4–1-maaliin.

Tästä vieraat eivät enää nousseet, ja SuPa latoi nopeasti vielä kaksi maalia lisää 60. ja 65. minuuteilla.

SuPa käytti ottelussa maalipaikkansa hyväkseen tehokkaasti, sillä hyvin montaa paikkaa ei jäänyt viimeistelemättä.

Jobinpostia keltapaidoille toivat vielä Jaakko Isohannin ja Jani Nissisen loukkaantumiset. Molemmat joutuivat jättämään kentän jalkavamman vuoksi.

Seuraavan ottelunsa PAVE pelaa lauantaina 15.8. Iisalmessa SaPaa vastaan.

SuPa - PAVE 6-1 (2-0)