Arkistosta vuodelta 2023

Kauden viides tasapeli oli Veikkojen keskiviikon saldo, kun PAVE ja KJK kohtasivat kesätauon jälkeen aurinkoisella Sankariniemen stadionilla. Joukkueet päätyivät jälleen 1–1 (1–1) -tasapeliin kuten keväälläkin, joten keskinäiset ottelut menivät sitten tämän kauden osalta ilman selvyyttä paremmasta.

Tasaisen ottelun hahmoja olivat molempien joukkueiden maalivahdit, sillä kummassakin päädyssä nähtiin oivia pelastuksia. Isäntien maalilla Niko Piironen esitti jälleen varmoja otteita. KJK:n maalilla viime kaudelta keltapaidoista tuttu Tomi Vepsäläinen poimi mm. kolme huippupaikkaa, kun PAVEn pelaajat pääsivät nokikkain maalivahdin kanssa.

KJK meni johtoon kulmapotkusta 13. minuutilla. Isännät tasoittivat sitten 35. minuutilla, kun ensin Mikko Rautio vapautti laidan pystysyötöllään Miika Riiholan, jonka syöttö löysi sitten Vladimir Repnitsynin jalan ja "Repa" laukoi pallon maaliin. Maali oli miehen kauden neljäs.

Yleisön huokauksia pitemmälle eivät muut hyvätkään maalitilanteet enää johtaneet, joten pistejako oli taas tosiasia.

Seuraavaksi PAVElla onkin ohjelmassa toinen "kesätauko", kun seuraaava ottelu pelataan vasta 10.8. Silloin Veikot matkaa Kurkimäen Kisan vieraaksi Kuopioon.

PAVE - KJK 1-1 (1-1)