Arkistosta vuodelta 2017

Kauden 2017 palkitut

PAVEn edustusjoukkue vietti kauden 2017 päättäjäisiä jälleen Tahkolla syyskuun lopussa. Reissun yhteydessä annettiin perinteiseen tapaan palkintoja menneen kauden osalta.

Joukkueen parhaana palkittiin seuraikoni Aleksi Hartikainen, joka sai tämän kunnian toisena vuonna peräkkäin ja urallaan toisen kerran. Keskeisenä kriteerinä kapteenin tämän vuoden palkitsemiselle oli etenkin se, kuinka mies oli tuttuun tyyliin valmis asettamaan aina joukkueen edun omansa edelle. Hän oli erittäin tärkeä joukkueen lenkki ja hyvin monikäyttöinen, sillä Hartikainen pelasi kauden aikana luotettavan varmasti niin hyökkäyksessä, keskikentällä, puolustuksessa kuin maalivahtinakin aina sen mukaan missä kulloinkin eniten tarvittiin.

Parhaan maalintekijän palkinto meni Samu Vidgrenille. Joukkueessa ensimmäisen kautensa pelannut hyökkääjä kirjasi yhdeksän maalia 15:ssä pelaamassaan Nelosen ottelussa, eli hän vastasi lähes kolmanneksesta joukkueen kaikista maaleista. Vidgren teki eniten maaleja myös kevään harjoituspeleissä (8 maalia / 5 ottelua). Yhteensä mies siis tehtaili 17 maalia keltapaidoille.

Joukkueen ahkerimman pystin sai Lucas Leinonen, joka osallistui ahkerimmin joukkueen tapahtumiin kauden aikana. Hyvän tulokaskauden PAVEssa pelannut nuori mies oli mukana valtaosassa treeneistä ja pelasi yhteensä 24:ssä ottelussa.

Kauden joukkuepelaajana palkittiin Jari Leinonen, joka oli myös kiitettävästi mukana joukkueen tapahtumissa. Sen lisäksi varakapteeni oli joukkueen kantavia voimia kentällä ja kentän ulkopuolella myös kuluneella kaudella kuten aiemminkin. Takana onkin jo yhdeksän kautta putkeen keltapaidassa.

Joonas Piippo sai Kauden Lukko -palkinnon. Ensimmäistä kauttaan PAVEn riveissä torjunut maalivahti oli suurelta osin varmistamassa sitä, että joukkueelle tehtiin sarjassa vähiten maaleja. Kun mies oli kentällä, maaleja päästettiin keskimäärin alle yksi per peli. Saldona oli 11:stä pelistä seitsemän voittoa, yksi tasapeli ja kolme tappiota. Ja nollapelejä kertyi viisi.Arkisto (uutiset)

Powered by mod LCA