Arkistosta vuodelta 2020
kuva
Veikot ovat treenanneet ottelutauon aikana mm. maalintekoa.

Veikkojen vajaan kolmen viikon ottelutauko päättyy torstaina 23.7., kun Komeetat saapuu Jyväskylästä Sankkurille vieraaksi. Joukkueet eivät koskaan aiemmin historiassa olekaan vielä kohdanneet.

Viime kaudella Keski-Suomen Nelosesta Kolmoseen noussut Komeetat on aloittanut sarjan pirteästi voittaen kaksi ottelua neljästä pelatusta matsista. Sanottakoon myös, että nousijoiden pelaajarinki on tämän kauden olosuhteet huomioon ottaen varsin kunnioitettava, sillä edustusjoukkueen kirjoilla on yli 40 pelaajaa. Komeetat pelaavat lähes samalla joukkueella myös A-junioreiden Ykköstä.

Kotijoukkueelle tilanne kesätauolle lähdettäessä on kuin deja vu viime kauden alusta, kun Veikoilla on kasassa kaksi pistettä ja voittotili on vielä avaamatta. Vaikeasta tilanteesta huolimatta joukkue on harjoitellut kesätauon ajan positiivisella ilmeellä, ja usko viime syyskauden kaltaiseen tason nostoon on kova.

Tauon aikana PAVEn loukkaantuneiden osasto on saanut aikaa parannella itseään takaisin pelikuntoon. Muun muassa PAVE-ikoni Aleksi Hartikainen on mitä todennäköisemmin palaamassa takaisin kokoonpanoon, kun taas Warkaus JK -ottelussa paluun kentälle tehnyt Miro Luoma on myös mukana torstain ottelussa. Luoma on kuluvan viikon lomilla vastikään alkaneesta asepalveluksestaan. Myös Luoman veljeksistä vanhempi eli Miika on liittynyt jälleen treenivahvuuteen loukkaantumisen jälkeen ja on todennäköisesti mukana Komeetat-pelin kokoonpanossa.

Ottelutauolla harjoituksissa on keskitytty hyvin paljon hyökkäyksen rakentamiseen ja viimeisiin ratkaisuihin viimeisellä kolmanneksella, jotka ovat osoittautuneet ongelmaksi ensimmäisessä neljässä ottelussa. Erityisesti viimeisissä ratkaisuissa 16-alueen tienoilla vaaditaan viime otteluita enemmän selkeyttä ja päättäväisyyttä, jotta pallo alkaa löytää vastustajan verkon.

Viime ottelussa maalitilinsä Kolmosessa avannut valmentaja Pele Koljonen on päässyt mukaan treenivauhtiin loukattuaan pohjettaan alkukesästä. Hän tuo kokemusta ja rauhallisuutta nuoreen PAVE-hyökkäykseen. Puolustus on kokonaisuudessaan osoittautunut Veikkojen selkeäksi vahvuudeksi muutamia nukahduksia lukuunottamatta, ja pienellä pelin viilauksella pisteitä alkaa varmasti ropisemaan tilille.

Torstaina nähdään varmasti alkukaudesta kehittynyt PAVE ja itse ottelulta voidaan odottaa vauhtia ja vaarallisia tilanteita, kun suhteellisen nuoret joukkueet kohtaavat Sankariniemen illassa. Otteluun on vapaa pääsy ja paikan päällä katsojia palvelee PAVEn kioski. Toivotamme kaikki tervetulleeksi Sankariniemelle seuraamaan Veikkojen kauden kolmatta kotiottelua!

PAVE – Komeetat | To 23.7. klo 19.00 | Sankariniemen stadion

kuva
OTTELUISÄNTINÄ

Arkisto (uutiset)