Arkistosta vuodelta 2021

Meille on lauantaina 4.9. ilmoitettu, että vastustajajoukkueemme pelaajalla on todettu koronatartunta. Pelaaja oli mukana tiistaina 31.8. käydyssä Idän Kolmosen ottelussa PAVE - AC BARCA, joka pelattiin Kankaan Liikuntapuiston tekonurmella. Odotamme vielä viranomaisten tarkempaa ohjeistusta joukkueemme osalta.

Kaikkia ko. ottelussa läsnä olleita kehotetaan tarkkailemaan vointiaan ja hakeutumaan matalalla kynnyksellä koronatestiin flunssaoireiden ilmaantuessa. Tiedotamme asiasta tarvittaessa lisää myöhemmin.

Päivitys 7.9.21 | Edustusjoukkueen jäseniä karanteeniin

Maanantaina 6.9. on viranomainen asettanut edustusjoukkueemme jäseniä karanteeniin viime viikolla kotiottelussa tapahtuneen altistumisen vuoksi. Altistuneiden karanteenit päättyvät viimeistään 10.9. PAVEn joukkueessa ei ole todettu tartuntoja.

Altistuminen tapahtui tiistaina 31.8. pelatussa Kolmosen ottelussa Iisalmessa. Vierasjoukkue AC BARCAn pelaajalla todettiin koronatartunta lauantaina 4.9. Kyseisessä ottelussa läsnä olleita pyydetään tarkkailemaan vointiaan ja hakeutumaan mahdollisten oireiden ilmaantuessa koronatestiin.

Arkisto (uutiset)