Arkistosta vuodelta 2020

PAVE kohtaa SC Riverballin alkusarjan viimeisessä kotiottelussa

kuva1
PAVE - SC Riverball 5.7.19

Veikkojen karavaani palaa lauantaina vieraskiertueelta kotoiselle Sankariniemelle, kun vastaan asettuu joensuulainen SC Riverball.

Toisena sarjassa majaileva Riverball on kauden puolivälin kurviin saavuttaessa kerännyt yhteensä 15 pistettä kahdeksasta ottelusta. Kauden kovimman päänahkan vieraat ottivat muutama viikko takaperin, kun he voittivat kotonaan sarjakärki FC Blackbirdin selkein luvuin 4–1. Kovasta voitosta huolimatta Riveri on myös taipunut kolmesti tällä kaudella.

PAVEn dieselkonekin on alkanut vihdoin lämpenemään, sillä viimeisimmät peliesitykset ovat olleet hyvin nousujohteisia. Lehmossa vieraiden kova taistelu toi jo voiton maun kielen päälle, kun vaihdosta tullut Pele Koljonen siirsi Veikot johtoon 80 minuutin paikkeilla, mutta tikkari vietiin suusta vielä ottelun lisäajalla. Useista tasapeleistä huolimatta usko siihen, että ottelut alkavat kääntymään voitoiksi, on joukkueessa kova. Tämän kauden PAVE on tuloksista huolimatta säilyttänyt viime kauden lopun hyvän taistelutahdon, joka lopulta johti hurjaan nosteeseen loppukaudesta. Nyt pallon on vain pompittava paremmin kotijoukkueelle, niin pistetilikin alkaa lihomaan.

Ennakoiden lauantain ottelua seurajohto on määrännyt vanhoja Riveri-otteluja näytettäväksi useilla bussireissuilla, joten joukkueen taktisen valmistautumisen luulisi olevan huipussaan. Filmeillä maalinteon mallia näyttää mm. viime kaudella keltapaidan naulaan ripustanut PAVE-ikoni Tapio Merkkiniemi, jonka ”Eurogoals”-tason laukaus boksin reunalta on pyörinyt usein Veikkojen bussissa uusintana.

SC Riverball on Veikoille tuttu vastustaja vuosien takaisilta Kolmosen kausilta, sillä joukkueet kohtasivat 2000-luvulla useasti ja ottelut olivat aina kovin tapahtumarikkaita. Joukkueet tahkosivat sitten eri sarjoissa yli 10 vuotta, kunnes viime kaudella tiet jälleen kohtasivat. Tuolloin molemmat olivat tylyjä vieraita hakemalla vastavuoroisesti pisteet vierasreissuiltaan. Heinäkuussa joensuulaiset voittivat Sankkurilla 1–3 ja elokuussa puolestaan PAVE haki pisteet Mehtimäeltä 0–1 Toni Nousiaisen osumalla.

Lauantain kokoonpanoon on tulossa muutamia muutoksia. Sivussa on varmasti ainakin punaisesta kortista kaksi ottelua pelikieltoa saanut Simo Härkönen. Myös muutaman muun pelaajan pelikunto on vielä kysymysmerkki. Positiivisina uutisina on kahden tärkeän runkopelaajan paluu areenalle, kun #9 ja #21 kirjataan taas kokoonpanoon. Seuralegenda Aleksi Hartikainen on ollut täysipainoisesti mukana tämän viikon harjoituksissa ja pukee jälleen kerran keltapaidan ylleen kuten jo takavuosien Riveri-otteluissakin. Myös LehPa-pelistä poissa ollut kapteeni Antti Kauppinen palaa mukaan kokoonpanoon.

Ottelussa palvelee PAVEn kioskikahvio, josta voit napata katsomoon kahvia, makkaraa, pullaa ja muita virvokkeita. VAPAA PÄÄSY. Tervetuloa kannustamaan Veikot voittoon!

PAVE – SC Riverball | 15.8.20 klo 17.00 | Sankariniemen stadion

kuva
OTTELUISÄNTÄNÄ

kuva2
SC Riverball - PAVE 7.9.19


Arkisto (uutiset)

Powered by mod LCA