Arkistosta vuodelta 2020
kuva1
PAVE - Warkaus JK 4.7.20 (Kuva: Saija Tenhunen)

PAVE palaa takaisin viheriölle puolitoista viikkoa kestäneen ottelutauon jälkeen, kun se kohtaa Sankkurin perjantaisessa illassa Warkaus JK:n.

Alkusarjan jälkeen tasapelistä toiseen matkanneet Veikot majailevat Kolmosen AC-lohkon pohjimmaisina ja päätyivät täten pelaamaan alempaan loppusarjaan. Kauden alun siirtyessä kesäkuun puoleen väliin koronavirusepidemian vuoksi, Palloliitto päätti lyhentää kautta jakamalla sarjan ylä- ja alaloppusarjoihin, jotta kausi ei venyisi liian pitkälle syksyyn.

PAVEn kanssa alaloppusarjaan päätyivät Warkaus JK:n lisäksi AC BARCA, JPS ja LehPa. Loppusarjassa pelataan sijoista 6–10. Isoimpana panoksena on tietysti viimeisen sijan välttäminen. Loppusarjaan suunnataan samoilla pisteillä kuin alkusarjassa, joten PAVE lähtee kauden loppusuoralle kaksi pistettä JPS:ää perässä.

Merkillisen sarjaohjelman vuoksi luvassa on vierailut toistamiseen Kontiolahdelle LehPan ja Jyväskylään JPS:n vieraaksi. Samasta syystä nyt Warkaus JK vierailee Iisalmessa jo toisen kerran kesän tynkäsarjan aikana.

PAVE ja Warkaus JK päätyivät Sankkurilla 4.7. 1–1-pistejakoon, kun Pele Koljonen niittasi aivan ottelun loppuhetkillä pallon vierailijoiden häkkiin. Tuolloinen ottelu oli hyvin kaksijakoinen, sillä ensimmäisellä puoliajalla vieraat veivät Veikkoja selvästi, mutta toisella puoliajalla isännät nostivat tasoaan ja onnistuivat kairaamaan itselleen pisteen (videokooste ottelusta sivun lopussa). Tuon ottelun jälkeen Veikkojen otteisiin on tullut roimasti enemmän tasaisuutta ja oma peli on alkanut rullaamaan paremmin.

Viimeisimmissä otteluissa PAVEa on vain kiusannut useat poissaolot, sillä viikon takaiseen tappiolliseen JPS-otteluun matkasi vain 13 pelaajaa ja mukaan lähti myös muutamia pelaajia farmijoukkue LaPa-95:stä. Pelaajistossa on luvassa isohko vaihtuvuus tulevaan kotiotteluun, kun poissaoloja tulee taas muutama mutta samalla rinkiin palaa pelaajia.

Jyväskylästä puuttuneet kapteeni Antti Kauppinen, Jari Leinonen, pelikieltonsa kärsinyt Simo Härkönen, Toni Nousiainen, Simo Kokkonen sekä armeijan leivistä lomilla oleva Miro Luoma ovat kaikki näillä näkymin mukana perjantaina. Mielenkiintoisena vahvistuksena mukaan saadaan myös kentille pienen tauon jälkeen palaava keltapaitojen hyökkääjä Simo Roth, joka tuo kaivattua apua erityisesti PAVEn kapeaan hyökkäyslinjaan.

Poissaoloista mainittakoon, että Sakari Paavola, Eetu Marttila ja Aleksi Hartikainen ovat sivussa perjantaina.

Ottelu on kauden toiseksi viimeinen kotiottelu, viimeinen pelataan lauantaina 19.9. Toivotamme kaikki tervetulleeksi seuraamaan Veikkojen kauden päätösotteluita Sankariniemelle. Myös tässä ottelussa katsojia palvelee PAVEn kioskikahvio, jossa tarjolla tietenkin makkaraa, kahvia ja pullaa elokuiseen iltaan. Ja otteluun on tuttuun tapaan vapaa pääsy. Perjantaina siis suuntana Sankkuri!

PAVE – Warkaus JK | 28.8.20 klo 18.30 | Sankariniemen stadion

kuva
OTTELUISÄNTÄNÄ

Kooste 4.7. pelatusta joukkueiden kohtaamisesta:

kuva1
PAVE - Warkaus JK 4.7.20 (Kuva: Saija Tenhunen)

Arkisto (uutiset)