Arkistosta vuodelta 2018

Itä-Suomen Nelosen voittanut PAVE ottaa vastaan sarjanousun ja pelaa ensi kaudella Kolmosessa. Seuran hallitus teki asiasta päätöksen kokouksessaan sunnuntaina 28.10.

1990- ja 2000-luvuilla PAVE kuului Kolmosen vakiokalustoon kahden Kakkosen vierailun lisäksi. Viimeisin kausi Kolmosessa oli 2008, jolloin joukkue sijoittui kolmanneksi. Kuitenkin mm. pelaajapulan vuoksi sarjasta jouduttiin tuolloin luopumaan, ja joukkue haki vauhtia aina Viitosesta asti. Edelliset neljä kautta PAVE on pelannut Nelosessa.

Seuralle tarjottiin paikkaa Kolmoseen jo kauden 2015 päätteeksi, kun Nelosesta oli saaliina kolmas sija, mutta silloin seura katsoi, etteivät puitteet olleet vielä nousun vaatimalla tasolla. Menneellä kaudella PAVE lunasti yksinomaan pelaamalla nousunsa, kun se voitti selvästi sarjan. Joukkueen runko on jatkamassa myös Kolmosessa.

PAVElla on tällä hetkellä 12 kirjallista ja viisi suullista sopimusta ensi kaudesta. Tarkemmin sopimuksista ja valmennuksesta tiedotetaan myöhemmin vuoden lopussa, kun paketti alkaa olla valmis.

PAVE järjestää joulukuussa tryout-jakson, jolloin mukana voivat käydä taitojaan näyttämässä kiinnostuneet uudet pelaajat. Ajankohdasta kerrotaan seuran nettisivuilla tuonnempana. Tiedusteluja mahdollisesta joukkueeseen liittymisestä voi esittää sähköpostilla toimisto(ät)paveiisalmi.net.

2018
PAVEn Kolmoseen nostanut miehistö 2018.

Arkisto (uutiset)