Arkistosta vuodelta 2020

Veikot pelaavat lauantaina viikon toisen kotipelinsä ja samalla kauden neljännen sarjaottelunsa. Vastustajaksi saapuu Warkaus JK, joka on pelannut vasta yhden kamppailun tämän kauden sarjassa.

Ainoassa pelissään varkautelaiset taipuivat kotonaan SC Riverballille maalein 3–4. PAVElla on kauden kolmesta pelistä vyöllään tasapeli ja kaksi tappiota – viimeisin maanantailta. Niinpä lauantaina Sankkurilla nähdään varmasti kaksi voitonnälkäistä poppoota.

Viime kaudella joukkueet olivat toisilleen tylyjä vieraita, sillä toukokuussa 2019 Warkaus JK haki pisteet Iisalmesta lukemin 1–3 ja elokuussa PAVE puolestaan teki oman vastavierailunsa voitokkaana maalein 2–3.

Keltapaidat pääsevät kamppailuun lähes parhaalla miehistöllään, kun sairastupalaiset ovat palanneet kokoonpanoon. Joukkue on menneen viikon treeneissä satsannut erityisesti maalintekoon. Alla on nimittäin kaksi ottelua ilman maaleja. Toisaalta puolustuspeli on niissä myös ollut rautaa, koska omiinkaan ei ole mennyt kuin yksi osuma.

Jeri Saastamoiselle ottelu on 100. sarjapeli PAVEn paidassa. Vuonna 2014 keltapaidan ylleen ensi kerran pukenut mies on nähnyt PAVEn riveissä Viitosen, Nelosen ja Kolmosen kamppailut. Onnittelut tasalukemista Jerille!

Tervetuloa lauantaina Sankkurille kannustamaan Veikot voittoon! Otteluun on tuttuun tapaan vapaa sisäänpääsy ja kioskikahvio palvelee yleisöä – ja makkaragrilli on tietysti kuumana.

PAVE – Warkaus JK | La 4.7. klo 17.00 | Sankariniemen stadion

kuva
OTTELUISÄNTÄNÄ


kuva
Warkaus JK - PAVE 18.8.2019

Arkisto (uutiset)