Arkistosta vuodelta 2021

Perjantaina 16.7. PAVE suuntaa Pieksämäelle sarjanousija SaPan vieraaksi.

Edellisen kerran joukkueet kohtasivat kaudella 2015 Itä-Suomen Nelosessa.

PAVEn edellisestä pelistä on kulunut kohta lähes kolme viikkoa. Joukkue vapautui koronakaranteenista tämän viikon maanantaina ja on treenannut sen jälkeen kaksi kertaa. Reissuun päästään vahvalla kokoonpanolla kaikesta huolimatta. Kun edellinen ottelu päättyi karvaaseen tappioon, joukkue janoaa takaisin voittokantaan. PAVElla on toistaiseksi pelattuna vain kaksi sarjaottelua, voiton ja tappion myötä pisteitä on kolme.

Sarjanousija SaPa on pelannut neljä ottelua, joista saldona on viisi pistettä (voitto, kaksi tasapeliä ja tappio). Edellisessä ottelussaan 2.7. se kaatoi Kings SC:n vieraissa avaten voittotilinsä.

Harvinaisen tasaisessa lohkon sarjataulukossa on pienet erot, kun kaikki 12 joukkuetta mahtuvat viiden pisteen sisälle toisistaan. Kaikki on lohkossa siten vielä auki kamppailussa yläloppusarjan paikoista. SaPa lähtee otteluun sijalta kahdeksan ja PAVE sijalta kymmenen.

Menneen vuosikymmenen tilastojen valossa SaPa on ollut PAVElle vaikea vastus. Viimeksi joukkueet ovat kohdanneet Nelosessa kaudella 2015 ja vihreäpaidat peittosivat keltapaidat tuolloin selvästi. Sen jälkeen joukkueet eivät olekaan pelanneet vastakkain.

 

SaPa-taustainen Simo Härkönen on viimeistellyt maalin PAVEn kauden molemmissa otteluissa. (kuva: Saija Tenhunen)

 

Otteluennakkovideolla Simo Härkönen kertoilee tunnelmiaan SaPa-pelin alla. Ottelu on "Härälle" erityinen siten, että hän on pelannut useamman kauden pieksämäkeläisten riveissä ja mukana on edelleen tuttuja pelikavereita. PAVEen hän siirtyi kaudeksi 2019 juuri SaPasta.

SaPa - PAVE | 16.7.21 klo 19.00 | Keskuskenttä, Pieksämäki

Arkisto (uutiset)