Arkistosta vuodelta 2006
Image
Pasi Tenhunen

KuFun monivuotinen maalivahti Pasi Tenhunen, 25, ja PAVE ovat solmineet sopimuksen, joka kattaa kauden 2007. Viime vuonna PAVElle koitui ongelmia, kun luottomolari Juha Ovaskainen loppukaudesta loukkaantui ja silloinen kakkosmaalivahti oli jo poistunut Iisalmesta työtehtäviinsä Etelä-Suomeen.

PAVEn joukkueenrakentajat ovat pitkin syksyä etsineet pätevää aisaparia Ovaskaiselle, mutta Iisalmesta ei vapaata ja motivoitunutta maalivahtia löytynyt. Kun selvisi että Tenhunen on ilman joukkuetta, sopimukseen päästiin muutaman keskustelun jälkeen.

Ajatuksena on, että mikäli loukkaantuneen Juha "Ova" Ovaskaisen jalka kuontoutuu ennen pelikautta, Pasi "Pate" Tenhunen lähtee hakemaan pelituntumaa kuopiolaisesta Kurkimäen Kisasta vuokrasopimuksella ja on tarvittaessa PAVEn käytettävissä. Joka tapauksessa Pate siirtyy kokonaan PAVEn rinkiin viimeistään 15.8.2007 eli ennen kuin siirtoaika umpeutuu ja harjoittelee PAVEn mukana säännöllisesti läpi kauden.

Pasi Tenhunen on kokenut maalivahti ja pelannut KuFun lisäksi KuKissa ja Kopareissa. Hän on Kupsin junnumyllyn läpikäynyt. Kokemusta löytyy kahdelta kaudelta myös kakkosdivarista.

Iisalmen Sanomat kirjoittaa 15.12.2006:

PAVElle toinen molari Ovaskaisen aisapariksi

Iisalmi

Jalkapalloilun Kolmoseen valmistautuva PAVE Iisalmi on jälleen tehnyt uuden pelaajasopimuksen. Joukkueen riveihin liittyy 25-vuotias maalivahti Pasi Tenhunen, joka pelasi viime kauden Sc KuFu-98:ssa.

Tenhunen on pelannut aikaisemmin myös KuKissa ja Kopareissa sekä juniorivuodet KuPSissa. Tenhusella on Kakkosen kokemusta kahdelta kaudelta.

– Kissojen ja koirien kanssa on Iisalmesta etsitty motivoitunutta aisaparia luottomolarillemme Juha Ovaskaiselle, mutta sellaista ei ole löytynyt. Kun sitten ”Pate” käveli Kuopiossa vastaan ja sanoi olevan ilman joukkuetta niin sopimus hänen kanssa tehtiin melko nopeasti.

– Olen valmentanut Pasia KuFu vuotenani ja hän on erittäin tunnollinen ja luotettava pelaaja. Näyttää siltä että meidän maalivahtiongelmat ovat takanapäin, sanoo PAVEn valmentaja Jussi Kukkonen.

Arkisto (uutiset)