Arkistosta vuodelta 2021

Edustusjoukkueessa todettu koronavirustartunta 30.6.

Päivitys 15.7.2021 klo 10.15:

Karanteeni ohi, joukkue palaa kentälle

Edustusjoukkueen koronakaranteeni päättyi 12.7. ja joukkue on jo palannut harjoituskentälle. Joukkueen jäsenillä todettujen tartuntojen määrä jäi lopulta neljään. Karanteenissa oli muutamaa jäsentä vaille kaikki. Jokainen heistä testattiin vähintään kaksi kertaa ennen karanteenin päättymistä.
Päivitys 7.7.2021 klo 17.05:

Edustusjoukkueen koronatilanne

Viikko on kulunut tänään siitä, kun keskiviikkona 30.6. edustusjoukkueessa todettiin koronatartunta. Sen jälkeen karanteeniin asetetut joukkueen jäsenet ovat kaikki käyneet koronatesteissä. Niissä saatiin selville perjantaina 2.7. kolme tartuntaa lisää. Kaksi ilmeni perjantaina päivällä ja kolmannesta tuli tieto myöhemmin perjantai-iltana. Yhteensä joukkueessa on näin ollen ollut tartunta neljällä jäsenellä.

Perjantain jälkeen tilanne on rauhoittunut siten, ettei muita tartuntoja ole ilmennyt. Kaikki joukkueen altistuneet on nyt kertaalleen testattu. Edessä on kaikilla vielä toinen testauskerta ennen karanteenin päättymistä. Karanteeni päättyy 11.7. tai 12.7. riippuen altistumisen ajankohdasta.

Tiedotamme tarvittaessa lisää myöhemmin.
Päivitys 2.7.2021 klo 15.30:

Joukkueessa on todettu kaksi uutta koronavirustartuntaa.

Keskiviikkona 30.6. ilmenneen ensimmäisen tapauksen jälkeen koko joukkue asetettiin terveysviranomaisten toimesta 14 vuorokauden karanteeniin. Samalla kaikki myös ohjattiin koronatestiin. Perjantaina 2.7. päivällä kaksi testituloksista osoittautui positiiviseksi.

Kaikkien testattujen tuloksia ei ole vielä saatu. Valtaosan testitulos on tähän mennessä kuitenkin ollut negatiivinen.

Joukkue harjoitteli sunnuntaina 27.6. Iisalmessa viimeistelyharjoituksen. Maanantaina 28.6. se matkusti vieraspeliin Varkauteen. Sen jälkeen joukkue ei ole kokoontunut.

Tiistaina iltapäivällä saimme tiedon kahdesta flunssaoireisesta jäsenestä ja silloin välittömästi joukkuetta neuvottiin välttämään kontakteja. Silloin olimme varotoimena yhteydessä myös terveysviranomaiseen ja vastustajaan.

Torstain 1.7. kotipeli siirrettiin jo ennakoivasti keskiviikkona päivällä, ennen kuin sitten myöhemmin samana iltapäivänä saimme tiedon positiivisesta testituloksesta.

Kiitämme jo tässä vaiheessa terveysviranomaisia Iisalmessa ja Kuopiossa hyvästä yhteistyöstä.

Tiedotamme tarvittaessa lisää myöhemmin.
PAVEn edustusjoukkueen jäsenellä on tänään 30.6. todettu koronavirustartunta. Joukkue on näin ollen asetettu karanteeniin.

Maanantaina pelatun vieraspelin jälkeen yksi joukkueen jäsenistä hakeutui tiistaina testiin ja sai tänään positiivisen tuloksen. Maanantain pelissä ja sunnuntain harjoituksissa mukana olleet joukkueen jäsenet ovat nyt viranomaisen asettamassa karanteenissa.

Torstain 1.7. kotipeli Komeettoja vastaan siirtyy pelattavaksi myöhemmin.Arkisto (uutiset)

Powered by mod LCA