Arkistosta vuodelta 2019

Lauantaina 19.10. pidettiin edustusjoukkueen kauden 2019 viimeinen tapahtuma, kun PAVE vietti kauden päätöspäivää mm. pelaillen ja saunoen. Päivään kuului osana tietysti perinteiset palkitsemiset.

Kauden 2019 Parhaana pelaajana palkittiin Tuomas Halonen, joka oli jälleen erittäin suuressa roolissa joukkueessa. Kokenut pelaaja teki kymppipaikalla runsaasti töitä sekä hyökkäys- että puolustussuuntaan ja aina hienolla asenteella. Palkinto meni nyt toisena vuonna peräkkäin samalle miehelle. Hänelle meni myös kauden 2019 Parhaan maalintekijän palkinto, kun osumia syntyi 8 kappaletta 14:ssä sarjaottelussa.

Kauden joukkuepelaajan palkinto ojennettiin Simo Härköselle. Täksi kaudeksi joukkueeseen liittyneellä laitapuolustajalla asenne oli aina kohdallaan sekä kentällä että sen ulkopuolella. Hän pelasi ainoana kaikissa PAVEn 20:ssä sarjaottelussa.

Kauden tulokkaan palkinnon sai Konsta Kääriäinen. Debyyttikausi keltapaidassa oli vakuuttava. Nuori mies oli kaikissa pelaamissaan otteluissa avauksessa ja pelasi lähes täydet minuutit. Loukkaantuminen katkaisi kautta muutaman pelin verran, mutta hän palasi vielä tärkeisiin päätöspeleihin. Nuoresta iästään huolimatta keskikenttäpelaaja oli joukkueen kantavia voimia.

Miro Luoma palkittiin Kauden kehittyneimpänä pelaajana. Jo edelliskaudella Nelosessa keltapaidassa pelannut nuori mies vakiinnutti menneen kauden aikana paikkansa keskikentän pohjalla ja oli tärkeässä roolissa syyskierroksen kurssin nousussa.

Kauden Ahkerimmat olivat Niklas Innanen ja Simo Kokkonen. Molemmat osoittivat esimerkillistä sitoutumista joukkueen toimintaan. Kumpikin pelaaja osallistui 87%:iin joukkueen kaikista kauden tapahtumista.

Tänä vuonna Komein kotimaali -nettiäänestyksen voitti Toni Nousiaisen hieno taiturointi, mistä hyvästä mies myös palkittiin pystillä tilaisuudessa.

Tilaisuudessa palkittiin myös Kultapistekisan voittajakolmikko Halonen, Kääriäinen ja Antti Kauppinen.

Lisäksi PAVE muisti erityistunnustuksella uransa keltapaidassa päättänyttä Tapio Merkkiniemeä, jolle kertyi lähes 20 kauden ajalta pelejä Kolmosessa, Nelosessa ja Viitosessa PAVEn paidassa.

palkitut

Arkisto (uutiset)