Arkistosta vuodelta 2020

Kausi päättyy Sankkurilla

vanhapeli
PAVE - AC BARCA 30.8.19

Lauantaina PAVEn kausi päättyy Sankkurin kotinurmella, kun päätösotteluun saapuu vastustajaksi AC BARCA.

Viikko sitten kauden avausvoittonsa vihdoin napannut PAVE lähtee viimeiseen otteluun alaloppusarjan toiseksi viimeiseltä sijalta ennen JPS:ää. Lauantain pelissä on iisalmelaisilla panosta vielä kerrakseen, sillä jokainen lisäpiste voi olla tarpeen viimeisen sijan välttämiseksi. Voiton makuun päässyt kotijoukkue lähteekin varmasti tavoittelemaan täyttä pistepottia.

Joka tapauksessa vielä lauantaina ei Veikkojen lopullinen sijoitus varmistu kävi ottelussa miten vain. Sitä joudutaan odottamaan reilun viikon verran, kunnes JPS pelaa päätöspelinsä Warkaus JK:n vieraana lauantaina 26.9.

tilanne
Alemman loppusarjan tilanne 18.9.20

AC BARCAlla ei pelissä enää suurempaa panosta ole, sillä se on jo varmistanut, ettei päädy ainakaan alaloppusarjan viimeiseksi. Edellisessä ottelussaan riistavetiset kärsivät 0–1-tappion Warkaus JK:n kotikentällä. Heidän sarjansa päättyy vasta seuraavana viikonloppuna. BARCA on PAVEa neljä pistettä edellä, mutta se on pelannut ottelun vähemmän.

PAVE ja AC BARCA ovat kohdanneet tänä kesänä kaksi kertaa Riistavedellä. Kesäkuun alussa PAVE voitti ensin harjoituspelin 5–0 ja sitten kuun lopussa alkusarjan kohtaaminen päättyi maalittomaan tasapeliin. Jos ei Veikkojen kausi ole ollut varsinaista voittokulkua, tuskin lauantain vieraidenkaan riveissä kovin tyytyväisiä alempaan loppusarjaan päätymisestä ollaan. BARCA nimittäin aloitti sarjan hyvin ja kaatoi mm. kärkijoukkueista FC Blackbirdin ja PK-37:n. Odotettavissa onkin hyvätasoinen vastus.

Keltapaidat pääsevät kamppailuun hyvällä miehistöllä, kun kokoonpano säilyy pitkälti ennallaan sitten JPS-pelin. Muutama pelaaja kuitenkin vaihtuu. Eetu Marttila ja Miika Riihola jäävät nyt rosterista pois. Mukaan puolestaan tulevat pelikiellosta vapautuva Jeri Saastamoinen, Toni Nousiainen, Sakke Lyyra ja Niko Piironen.

Otteluun on vapaa pääsy ja kioskikahvio palvelee yleisöä. Lauantaina on luvassa komean aurinkoista säätä, siispä suuntana Sankkuri. Nyt kotiyleisön tuki on enemmän kuin tarpeen – tule kannustamaan Veikot voittoon!

Tarjoamme ottelun tauolla grillimakkarat 150:lle katsojalle kiitoksena jälleen kesän aikana saamastamme tuesta!

 

PAVE - AC BARCA | 19.9.20 klo 14.00 | Sankariniemen stadion

kuva
OTTELUISÄNTÄNÄ
pusku
AC BARCA - PAVE 24.6.20

 

 PAVEn 3 edellistä ottelua:

11.9.20 JPS - PAVE 0-2 V otteluraportti
5.9.20 LehPa - PAVE 2-2 T otteluraportti
28.8.20 PAVE - Warkaus JK 0-2 H otteluraportti

 AC BARCAn 3 edellistä ottelua:

13.9.20 Warkaus JK - AC BARCA 1-0 H
5.9.20 AC BARCA - JPS 1-1 T
19.8.20 Warkaus JK - AC BARCA 4-4 T

Joukkueiden 3 edellistä keskinäistä sarjaottelua:

24.6.20 AC BARCA - PAVE 0-0 otteluraportti
30.8.19 PAVE - AC BARCA 5-1 otteluraportti
30.5.19 AC BARCA - PAVE 3-3 otteluraportti


Arkisto (uutiset)

Powered by mod LCA