Arkistosta vuodelta 2020
kuva

PAVEn miesten edustusjoukkue hakee täydennystä pelaajistoon kaudelle 2021.

PAVE pelaa kaudella 2021 Idän Kolmosessa. Aiomme luoda kilpailukykyisen joukkueen tulevalle kaudelle. Joukkueen muodostaminen on hyvällä mallilla, mutta rinkiin mahtuu vielä pelaajia.

Etsimme nyt siis uusia sopimuspelaajia Iisalmesta ja laajemmaltakin alueelta. Esimerkiksi menneellä kaudella osa pelaajistamme kulki Kuopiosta joukkueen tapahtumissa.

Joten sinä iisalmelainen tai lähiympäristön jalkapalloilija, jolla on joukkue ensi kaudelle vielä hakusessa: jos näet, että sinulla on vaadittava taitotaso, motivaatio ja sitoutuminen kohdallaan, ota rohkeasti yhteyttä. Sinulla ei välttämättä tarvitse olla kokemusta Kolmosen sarjatasosta, jos vain koet mahtuvasi joukkueeseen ja omistat
halun kehittyä.

Jos kaipaat lisätietoja ja sinulla on asiasta kysyttävää, päävalmentaja ja joukkueenjohtaja vastaavat kysymyksiisi (yhteystiedot alla).

Järjestämme avoimen tryout-tapahtuman lauantaina 14.11. klo 15-16.30 Iisalmen jalkapallohallissa (mahd. kyytiasiat sovittavissa). Jos et juuri tuolloin pääse mukaan, ota joka tapauksessa yhteyttä ja keskustelemme lisää.

Yhteystiedot:

- päävalmentaja Jussi Kukkonen, p. 040 086 5125, jussi.kukkonen( ät )paveiisalmi.net
- joukkueenjohtaja Tommi Röntynen, p. 044 081 7825, tommi.rontynen( ät )paveiisalmi.net

Arkisto (uutiset)