Arkistosta vuodelta 2020
kuva1
JPS - PAVE 13.9.19

Kauden ensimmäinen vaihe lähenee loppuaan, kun PAVE kohtaa jyväskyläläisen JPS:n keskiviikkoiltana Viitaniemen tekonurmella alkusarjan viimeisessä pelissä.

Tulevassa ottelussa molemmille joukkueille on jaossa elintärkeitä pisteitä, sillä sekä PAVE että JPS ovat Kolmosen AC-lohkon pohjalla. Jyväskyläläiset pitävät viimeistä sijaa neljällä pisteellä, ja PAVE on 9:s kerättyään edellisistä otteluista viisi tasapelipistettä.

Kummallekaan joukkueelle kuluva kausi ei ole tuloksellisesti ollut järin vakuuttava. Erityisesti keskiviikon isäntien putoaminen viime kauden viidenneltä sijalta sarjan viimeisiksi on varmasti yllättänyt monia. Viime vuonna JPS oli keltapaidoille vaikea vastus, sillä jyväskyläläiset voittivat molemmat ottelut.

Mainittakoon välikevennyksenä, että PAVEn kuluneesta kaudesta on huomattava selvä muutos viime kauteen, sillä kasassa on kolme pistettä enemmän kuin vuosi sitten kahdeksan pelin jälkeen, joten kehitystä on selvästi tapahtunut!

Loppukauden ratkaisevaksi tekijäksi PAVElle voidaan nostaa tehokkuus vastustajan boksissa, sillä pallon on löydettävä verkko vastustajaa useammin, jotta pisteet päätyvät Iisalmeen. Harmittavasti joukkuetta kiusaavat loukkaantumiset juuri hyökkäysosastolla.

Veikot joutuvat reissuun hyvin kapealla kokoonpanolla, kun jo Riverball-ottelun rikkonaisesta rosterista tulee lisää poissaoloja. Sivussa ovat mm. kapteeni Antti Kauppinen, Jari Leinonen, Toni Nousiainen ja Simo Kokkonen. Valmentaja Pele Koljosen pelikunto on vielä arvoitus.

Silti on selvää, että keskiviikon vierasreissulle lähdetään tavoittelemaan kolmea pistettä. Kauden kehityskäyrä on ollut pitkälti nousujohteinen ja joukkueen otteisiin ollaan saatu Kolmosen tasolla tarvittavaa tasaisuutta – ehkä jopa liikaakin tasapeli-tilastoa katsellessa. Sijoituksestaan huolimatta Veikot ovat osoittaneet olevansa kyvykkäitä haastamaan myös sarjan kärkikastin joukkueita. Kuten viime pelissä nähtiin, PAVE oli ajoittain jopa toisena majaillutta Riverballia vastaan hallitsevampi osapuoli lauantain kotipelissä.

Tulevaa ottelua pystyt seuraamaan jälleen Twitterin kautta viime pelin huilin jälkeen. Seuraa Veikkojen meininkiä myös Instagramin ja Facebookin puolella @paveiisalmi!

JPS - PAVE | 19.8.20 klo 19.00 | Viitaniemi, Jyväskylä

kuva2
PAVE - JPS 5.6.19

Arkisto (uutiset)