Arkistosta vuodelta 2020

24.6.2020 AC BARCA - PAVE | Vartiala, Riistavesi

PAVE kohtaa keskiviikkona AC BARCAn kauden toisessa Kolmosen sarjaottelussaan, joka on samalla kotijoukkueen kauden avausottelu. Kaudella 2019 joukkueet pelasivat Riistavedellä tasapelin ja Iisalmessa PAVE vei voiton. Joukkueet ovat kuitenkin kokeneet muutoksia sitten viime kauden. Edellisestä joukkueiden kohtaamisesta on aikaa vain kaksi viikkoa ja tällöin PAVE kaatoi kotijoukkueen selvin 0-5 numeroin.

Keskiviikkoisesta ottelusta on odotettavissa edellistä kohtaamista tasaisempaa, sillä BARCA on haalinut pitkin kevättä useita uusia ylemmiltä tasoiltakin kokemusta omaavia hankintoja riveihinsä, joista iso osa oli poissa kauteen valmistavasta ottelusta. Pelaajia BARCAan on virrannut pääosin Kuopion suunnalta mm. KuKin pudottua Neloseen viime kauden päätteeksi ja ToU:n luopuessa sarjapaikastaan aivan kauden korvilla. Joukkueeseen on saatu myös useita nuoria viime kauden KuPS:n A-junioreista.

Myös BARCAn ja PAVEn välillä tapahtui pelaajaliikennettä juuri kauden alla, kun vastikään iisalmelaistunut Eetu Marttila vaihtoi keltapaitaan.

PAVEltakin puuttui kesäkuun alun treeniottelusta joukkueen avainpelaajia, joten nyt vastakkain asettuvat varmasti erinäköiset joukkueet. Varmuudella keltapaitojen kokoonpanosta puuttuu yhden ottelun pelikieltoaan kärsivä kapteeni Antti Kauppinen.

Säästä vaikuttaa tulevan vähintään yhtä kuuma kuin viikko sitten avausottelussa, sillä hellelukemissa mennään taas. PAVE lähtee Riistavedelle tavoittelemaan pistetilinsä avaamista keskiviikkoiltana klo 19.00 Vartialan nurmikentälle.

Arkisto (uutiset)