Arkistosta vuodelta 2008

Iisalmen Sanomat 6.1.2008 kirjoitti seuraavaa:

Kurikka vahvistaa PAVEn hyökkäystä

Tommi Korpihalla
Iisalmi

Kuopiolainen Marko Kurikka on tehnyt ensi kauden kattavan pelaajasopimuksen PAVE-Iisalmen kanssa. 24-vuotias Kurikka pelasi viime kaudella Pallo-Kerhon joukkueessa ja voitti joukkueen maalikuninkuuden 18 osumallaan.

Pitkähuiskea, 193-senttinen hyökkääjä on Kuopion Palloseuran kasvatti ja on PK-37:n lisäksi pelannut aikaisemmin Kingsissä Kakkosta.

– PAVE oli nyt paras mahdollinen vaihtoehto. Tietysti PK ja pelit Kakkosessa olisivat kiinnostaneet, mutta en ole niin hyvä pelaaja, että sieltä olisi pelipaikkaa herunut, 24-vuotias Kurikka veistelee.

Oikeasti Kurikka neuvotteli syksyllä Pallo-Kerhon kanssa, mutta jatkaminen PK-37:ssa kaatui valmentajavaihdokseen.

– Matilaisen kanssa vielä puhuttiin, että olisin voinut jatkaa Pallo-Kerhossa, mutta kun Jarmo Matilainen lähti, sen jälkeen kaikki neuvottelut PK:n kanssa loppuivat ja lopputulos oli se, että tein sopimuksen PAVEn kanssa, Kurikka sanoo.

Kun sopimusta PK:n kanssa ei syntynyt, PAVE innostui maalintekijästä. Valmentaja Jussi Kukkonen ottaa maalintekijän ilolla vastaan.

– Kurikka tuo meille lisää mahdollisuuksia hyökkäyspeliin. Meillä maalinteko jakaantuu laajalle porukalle, mutta nyt Riku Venäläisen ja Jonne Räisäsen rinnalle saadaan kolmas hyökkääjä, joka pystyy tekemään yli kymmenen maalia kaudessa, Kukkonen laskee.

Kolmosessa ensi kaudella pelaavan PAVEn edustusjoukkueen kokoaminen on sujunut Kukkosen mukaan hyvin.

– Entistä useammat pelaajat ovat kiinnostuneita pelaamaan joukkueessamme. Se lämmittää taustajoukkojen mieltä, Kukkonen iloitsee.

Arkisto (uutiset)