Arkistosta vuodelta 2018

Kauden 2018 palkitut

palkinnot
Tänä vuonna palkintopöydällä oli myös kultaista tarjottavaa. Taustalla 35 vuotta täyttävä parhaan pelaajan kiertopalkinto.

PAVE Ry:n 70-vuotisjuhlatilaisuus pidettiin lauantaina 20.10. Iisalmen Työväentalolla. Tilaisuudessa edustusjoukkue sai Itä-Suomen Nelosen mestaruuden kunniaksi piirin lahjoittamat kultamitalit kaulaansa. Myös muut perinteiset joukkueen omat palkitsemiset kuuluivat ohjelmaan.

Joukkueen Parhaana palkittiin Tuomas Halonen. Ensimmäistä kauttaan PAVEssa pelannut Halonen oli heti hyvin sisällä joukkueessa. Paljon kokemusta korkeammilta sarjaportailta omaava taituri teki hyvällä asenteella töitä joukkueen eteen ja otti hienosti vastuuta kantaen välillä kapteenin nauhaa. Perinteisesti maalintekijänä tunnettu mies oli tänä vuonna enemmän pelintekijän roolissa järjestellen maalipaikkoja pelikavereilleen, mutta teki itse tarvittaessa tärkeitä osumia – kauteen osui yksi neljän maalin iltakin. 16:ssa sarjaottelussa syntyi yhdeksän maalia ja kuusi maalisyöttöä. Lisäksi mies voitti joukkueen sisäisen Kultapistekilpailun 22:lla pisteellään.

Parhaan Maalintekijän palkinnon vei Simo Roth, joka teki 14:ssä pelaamassaan sarjaottelussa 15 maalia, mikä oikeutti Nelosen maalipörssissä toiselle sijalle. Lisäksi hän teki seitsemän maalia viidessä harjoituspelissä harjoituskaudella. Roth voitti palkinnon nyt kolmannen kerran, edelliset voitot ovat kausilta 2014–15. Kaikkiaan Veikkojen maalipyssy on keltapaidassa tehnyt 69 maalia 88:ssa sarjaottelussa. Menneellä kaudella Roth oli myös joukkueen tehotilaston kärkimies 16:lla pisteellään sekä Kultapistekilpailun kolmas 14:lla pisteellään.

palkitut
Tuomas Halonen palkittiin parhaana pelaajana ja Simo Roth parhaana maalintekijänä.

Kauden Joukkuepelaajan pokaalin sai Tapio Merkkiniemi. Todella pitkäaikainen keltapaitojen pelaaja, joka oli tärkeässä roolissa menneellä kaudella kentällä ja kentän ulkopuolella. Miehen aina taisteleva pelityyli kentällä on jo tavaramerkki. Kentän ulkopuolella ansioihin lukeutui mm. valmentajan tuuraaminen tarvittaessa.

Kauden Kehittynein pelaaja on Jakkrit Tai Ngern. Nuori mies liittyi joukkueeseen viime vuonna ja tällä kaudella vakiinnutti paikkansa avauksen pelaajana. Kehitys on ollut kokoajan nousujohteinen ja kun kyseessä on vasta nuori pelaaja, hänellä on hyvä mahdollisuus kehittyä edelleen.

Joukkueen Ahkerimpana pelaajana palkittiin Henri Junnikkala. Tulokaspelaaja osallistui esimerkillisen ahkerasti ja hyvällä asenteella joukkueen tapahtumiin olipa kyse sitten peli- ja treenitapahtumista tai talkoista. Mies osoitti juuri oikeanlaista sitoutumista joukkueen tekemiseen.

LINKKI: Kultapistekisan palkitut 2018

LINKKI: Nelosen mestarijoukkue 2018

palkitut2
Seuran pj Samuli Laitinen ojensi palkinnot, jotka saivat Jakkrit Tai Ngern (Kehittynein), Henri Junnikkala (Ahkerin) ja Tapio Merkkiniemi (Joukkuepelaaja).
palkitut3
Itä-Suomen Nelosen mestarijoukkue sai kultamitalit kaulaansa.
mitali
Nelosen kultamitalit 2018. Edellisen kerran PAVE sai kultaa kaulaansa vuonna 2010 Viitosen voitosta.


Arkisto (uutiset)

Powered by mod LCA