Arkistosta vuodelta 2020
konsta
Konsta Kääriäinen sai parhaan pelaajan palkinnon (Kuva: Saija Tenhunen)

Lauantaina 17.10. PAVEn edustusjoukkue vietti kauden päättäjäispäivää Kirman kyläpirtillä. Päivän ohjelmaan kuuluivat mm. paintball-turnee ja tietysti myös vuotuiset palkitsemiset.

Joukkueen parhaan pelaajan perinteikäs kiertopalkinto ojennettiin tänä vuonna Konsta Kääriäiselle. PAVEssa toista kauttaan pelannut 18-vuotias keskikenttämies kantoi joukkueessa isoa vastuuta ja oli suuressa pallollisessa roolissa. Hän jaksoi pelistä toiseen tehdä nöyrästi töitä niin hyökkäys- kuin puolustussuuntaan. Kääriäinen pelasi täydet minuutit jokaisessa 13 sarjapelissä ja sitoutui kiitettävästi joukkueen kaikkeen toimintaan. Tehoja kertyi yksi maali ja kaksi maalisyöttöä.

Parhaana maalintekijänä palkittiin Toni Nousiainen. Menneellä kaudella PAVE ei maaleilla liikoja mässäillyt, kun 13:ssa ottelussa syntyi yhtä monta maalia. Nousiainen teki kolme osumaa yhdeksässä pelaamassaan ottelussa ja oli tehokkain joukkueessa. Kolmannen kautensa Veikoissa pelannut hyökkääjä vei myös sisäisen pistepörssin neljällä pisteellään.

Joukkueen ahkerimman palkinnon sai Simo Härkönen. Toista kauttaan PAVEa edustanut esimerkillinen joukkueen työmyyrä ahkeroi niin peleissä kuin treeneissä. Laitapelaajana isossa roolissa kunnostautunut peluri osallistui 86%:iin joukkueen tapahtumista, mikä oikeutti kärkisijaan tässä kategoriassa.

Joukkueen kauden tulokkaaksi nimettiin tänä vuonna Eetu Marttila, joka liittyi joukkueeseen aivan kauden kynnyksellä. Puolustuksessa ja keskikentällä viihtynyt pelimies osoitti heti arvonsa joukkueelle ja oli kiitettävän sitoutunut joukkueen toimintaan.

Kauden joukkuepelaajina palkittiin tänä vuonna kaksi pelaajaa: Asse Martikainen ja Sakari Paavola. Palkinnon perusteena on, että pelaaja asettaa joukkueen edun ykkössijalle ja joutuu joskus tekemään isojakin järjestelyjä ja jopa uhrauksia, jotta se toteutuu. Palkittu kaksikko on nuoresta iästään huolimatta pelannut PAVEssa jo viidellä kaudella. Oulussa opiskelevat pelurit järjestivät asiansa aina niin, että miehet olivat käytössä peleissä. Molemmat olivat joukkueelle tärkeitä pelaajia. Martikainen pelasi erittäin vahvan kauden pitäen keltapaitoja otteillaan mukana useassa kamppailussa ja pelasi kauden kaikki pelit PAVEn maalilla. Paavola puolestaan jatkoi tutun varmoja otteitaan puolustuksessa joko topparina tai laitapuolustajana.

palkitut

Arkisto (uutiset)