Arkistosta vuodelta 2020

Veikkojen vieraskiertue suuntaa Lehmoon

Lauantaina 8.8. PAVE matkustaa Lehmoon kauden seitsemänteen sarjaotteluun LehPan vieraaksi. Kotijoukkue on aloittanut kautensa kolmella voitolla ja tappiolla sekä yhdellä tasapelillä, näistä peleistä on heille kertynyt yhteensä 10 pistettä. PAVE majailee taulun pohjimmaisena kolmella tasapelipisteellä katseet tiivisti ylöspäin ja lauantain otteluun onkin toiveissa kauden avausvoitto.

Joukkueet ovat pelanneet tasaisia vääntöjä edelliskausina Kolmosessa ja sitä ennen Nelosessa. Viime kauden ottelut olivat erittäin tiukkoja ja maalirikkaita. Ensimmäinen ottelu Lehmossa heinäkuussa oli alkua PAVEn loppukauden nousulle. Tuolloin PAVE päihitti kotijoukkueen luvuin 2–4 hyvällä toisen puoliajan taistelulla. Tehokkain Veikoista tuolloin oli Miika Riihola kahdella osumallaan.

Toisessa kohtaamisessa elokuussa Sankkurilla PAVE varmisti kolme pistettä viime minuuttien maagisella nousulla, kun joukkue nousi 1–2-tappioasemasta 3–2 voittoon aivan loppuhetkillä. Tuossa ottelussa loppuhetkien osumat viimeisteli Aleksi Hartikainen rangaistuspotkusta ja ottelun viimeisestä vapaapotkusta noin 30 metristä tämän kauden päävalmentaja Anssi Lipponen (maalit alla olevalla videolla).

Vastaan lauantaina asettuu varmasti kova joukkue, sillä viimeisimmässä ottelussa LehPa lunasti itselleen Joensuun-alueen herruuden voitolla SC Riverballia vastaan. Veikot eivät kuitenkaan lähde isäntiä nöyristelemään, vaan taistelemaan täydestä pistepotista, mikä on tässä vaiheessa kautta elintärkeä vieraille. Viimeisimmät peliesitykset ovat antaneet paljon uskoa ja motivaatiota joukkueelle tilanteen kääntämiseen, sillä molemmissa kohtaamisissa jyväskyläläisiä vastaan PAVEn pelinrakentelu on kehittynyt roimasti alkukaudesta. Joukkue on näyttänyt, että se pystyy pitämään palloa rauhallisesti itsellään ja rakentamaan peliä ylöspäin. Kulmakiveksi lauantain matsissa nousee hyökkäyskolmanneksen ratkaisut ja viimeistely – paikat on käytettävä paremmin hyväksi.

PAVEn edellinen ottelu päättyi tappioon 0–2 FC Blackbirdin vieraana. Joukkueella on alla hyvä treeniviikko, jonka aikana on keskitytty jälleen erityisesti maalintekoon. Tempoa on pyritty lisäämään viikko viikolta, jotta joukkueen jalat riittäisivät loppukauden tiukoissa ratkaisupeleissä. Lehmoon matkaavasta kokoonpanosta voidaan kertoa sen verran, että viime ottelussa tällin saanut puolustaja Simo Kokkonen ei ole mukana. Myöskään vammasta toipuvaa Aleksi Hartikaista ei lauantain kokoonpanossa nähdä - sen sijaan Riihola ja Lipponen tälläkin kertaa kokoonpanosta löytyvät.

LehPa - PAVE | La 8.8.2020 klo 15 | High Pine Lane, Lehmo

kuva
PAVE - LehPa 26.8.2019


Arkisto (uutiset)

Powered by mod LCA