Arkistosta vuodelta 2014

Lauantaina vietettiin edustusjoukkueen kauden päätössaunailta. Tilaisuuteen kuuluivat tietysti osana myös palkitsemiset menneen kauden osalta.

Tänä vuonna Parhaana Pelaajana palkittiin Jeri Saastamoinen. Oikean puolustajan tontilla esiintynyt Saastamoinen pelasi niin vahvan tulokaskauden PAVEssa, että hän sai perinteikkään parhaan pelaajan kiertopokaalin vuodeksi kaappinsa päälle. Mies teki tinkimätöntä puolustustyötä joukkueen puolesta jokaisessa pelaamassaan PAVEn 18:ssa sarjaottelussa.

Parhaan Maalintekijän palkinnon lunasti Simo Roth ylivoimaisesti. Roth kirjasi yhteensä 19 maalia 17:ssä pelaamassaan Viitosen ottelussa, 10 maalia alkusarjassa ja 9 loppusarjassa. Hän voitti myös Viitosen loppusarjan maalipörssin.

Joukkueen Ahkerimpana eli peleihin ja harjoituksiin ahkerimmin osallistuneena palkittiin nuori Oskari Mustonen, mikä varmasti johti osaltaan siihen, että sama mies kuittasi myös Kauden Kehittyneimmän palkinnon.

Kauden Joukkuepelaajan palkinto ojennettiin Kari Huttuselle. Perusteina olivat mm. joukkuehengen nostattaminen ja positiivisuuden luominen niin kentällä kuin kentän ulkopuolellakin.

Tänä vuonna ensi kertaa myös pelaajat saivat itse valita keskuudestaan yhden, jolle myönnettäisiin kauden Tärkeimmän Pelaajan pokaali. Päätöstilaisuuden äänestyksessä palkinnon saajaksi arvostettiin joukkueen kapteeni Antti Kauppinen.

Arkisto (uutiset)