Arkistosta vuodelta 2013

Edustusjoukkueen kausi Viitosessa käynnistyy

Jälleen on talvi taitettu, keväässä mennään ja PAVEn edustusjoukkueen sarjakausi käynnistyy. Kaudella 2013 joukkue pelaa Itä-Suomen Viitosessa.

Joukkueen runko on pysynyt hyvin pitkälle samana kuin edelliskaudella, mutta joukkueeseen on saatu myös muutamia uusia pelureita ja ”paluumuuttajia”. Mukana jatkavat myös viime kaudella rinkiin mukaan tulleet omat juniori-ikäiset pelaajat. Uuteen kauteen joukkueen luotsaavat Petri Kalanti ja Tapio Merkkiniemi. Joukkueenjohtajaksi on tullut Paavo Saarivainio ja huoltajana jatkaa Markku Röntynen.

Viime kaudella joukkue oli jo muutaman minuutin ajan kiinni jatkosarjan paikassa, mutta jäi lopulta niukasti ulos loppupeleistä. Niinpä tänä vuonna selkeänä tavoitteena on pääsy loppusarjaan ja sitten nousu Neloseen.

Viitonen pelataan neljässä lohkossa. PAVE on sijoitettu pohjoissavolaisten joukkueiden C-lohkoon, jossa vastaan asettuvat AS KallaWesj (Kuopio), Harjamäen Teräs (Siilinjärvi), Kiuruveden Palloilijat, Kuopion Jalkapallokerho, Lapinlahden Pallo-95 ja Nilsiän Pallo-Haukat.

KiuPan ja LaPa-95:n mukanaolo tarjoaa katsojille jälleen Ylä-Savon paikallispelejä. Kauden alla pelatuissa harjoitusotteluissa PAVE voitti KiuPan, kun taas LaPa-95 voitti juuri ennen sarjan alkua keltapaidat. Jos muistellaan derbyjä muutaman viime vuoden ajanjaksolla, voidaan niistä odottaa tasaisia taistoja tänäkin suvena.

KJK kuritti keltapaitojen poppoota suurimaalisesti Iisalmessa pelatussa harjoituspelissä, joten ennakkosuosikki lohkon kärkeen löytyy epäilemättä Kuopiosta. Vahva on varmasti myös NP-H, joka viime syksynä vei loppusarjapaikan pisteellä ennen iisalmelaisia. AS KaWea vastaan PAVE ei ole koskaan pelannut, HarTe kohdattiin viimeksi jokunen vuosi sitten, joten nämä joukkueet kaudella 2013 ovat iisalmelaisille vielä arvoituksia. Silti voi jo uskoa, että helppoja pelejä ei lohkossa ole luvassa. Lohkon kaksi parasta joukkuetta etenevät syksyllä pelattavaan loppusarjaan.

PAVE pelaa kotipelinsä avausottelua lukuun ottamatta Haukiniemellä ja Kangaslammilla. Kotiotteluiden ajankohdat löytyvät täältä.

Kausi potkaistaan käyntiin perjantaina 10.5. klo 18 Kankaan liikuntapuiston uudella upealla tekonurmella NP-H:ta vastaan – tervetuloa seuraamaan keltapaitojen otteita!Arkisto (uutiset)

Powered by mod LCA