Arkistosta vuodelta 2021

Juhannus on juhlittu ja PAVE matkustaa maanantaina 28.6. Varkauteen sarjan toiseen peliinsä. Vastassa Kisapuiston nurmella on Warkaus JK, joka pelaa kauden ensimmäisen kotiottelunsa.

Kaudella 2020 joukkueet kohtasivat kahdesti Sankariniemen stadionilla.

Veikoilla on tullut ottelutaukoa voitokkaan avauspelin jälkeen pari viikkoa. Joukkue on tauolla tietysti jatkanut treenaamista, mutta toki pitkän talven harjoituskauden jälkeen otteluita kaivataan jo kovasti. Nyt onkin sitten edessä härkäviikko, koska neljään päivään pelataan kaksi peliä. Torstaina 1.7. PAVE isännöi Sankkurilla Komeettoja.

Sunnuntaina joukkue palasi juhannustauolta treenikentälle, kun se veti viimeistelytreenit Kangaslammin nurmella. PAVE pääsee kesän ensimmäiselle pelireissulleen lähes samalla kokoonpanolla kuin JJK/2-ottelussa. Varmuudella ainoastaan maalivahti vaihtuu, sillä iisalmelaisten maalia vartioi nyt Asse Martikainen. Juho Pennanen on armeijan vahvuudessa.

Warkaus JK:lla on sarjaa takana kaksi ottelua. Pistetili on vielä avaamatta, kun molemmista otteluista saldona on ollut tappio. Jyväskylässä käydyissä kamppailuissa sarjakärki Komeetat oli selvästi parempi maalein 11–4 ja JJK/2 niukemmin luvuin 2–1.

PAVE on ainokaisen pelinsä voitollaan sarjassa seitsemäntenä, kun taas Warkaus JK löytyy viimeiseltä sijalta (12.). Sarjataulukko ei tosin anna ihan tasapuolista kuvaa, sillä suurin osa muista joukkueista on pelannut jo kolme ottelua, jotkut jopa neljä.

Viime kesänä PAVE ja Warkaus JK kohtasivat kaksi kertaa, molemmat matsit pelattiin Sankkurilla. Ottelut olivat varsin kiihkeitä ja tapahtumarikkaita. Ensimmäinen päättyi 1–1-tasapeliin ja toisessa vieraat olivat parempia 0–2.

– Warkaus JK on hävinnyt kaksi ensimmäistä peliään, joten varmastikin vastassa on erittäin ärsyyntynyt kotijoukkue, pohjustaa päävalmentaja Jussi Kukkonen.

– Pääsemme kuitenkin matkaan täydellä pelaajalistalla. Näyttää, että myös vammasta toipuva Martin Korvela on pelikuntoinen. Mukava päästä pelaamaan tauon jälkeen. Viimeistelytreenit on nyt pidetty ja valmiita ollaan.

Alla olevalla ennakkovideolla Veikkojen nuori keskikenttäpelaaja Eetu Marin kertoilee mietteitään kauden ensimmäiseen vieraspeliin suunnattaessa.

Warkaus JK - PAVE | 28.6.21 klo 19.00 | Kisapuisto, Varkaus

Arkisto (uutiset)