Arkistosta vuodelta 2009

Edustusjoukkue aloittaa Nelosen 4.5.

Paljon on tapahtunut sen jälkeen, kun tuomari syyskuun 21. päivänä vihelsi PAVEn kauden 2008 päätösvihellyksen Sankariniemellä. Päävalmentaja, sarjataso ja lähes koko joukkue on vaihtunut, kun kausi 2009 potkaistaan käyntiin. Kaikesta huolimatta perinteikäs PAVE pelaa edelleen.

PAVE pelaa nyt Itä-Suomen Nelosen B-lohkossa. Pelaajavalmentajana toimii Pallo-Veikkojen oma kasvatti Pasi Hiltunen. Hänellä on monivuotinen kokemus erilaisista valmennustehtävistä PAVEssa. Viime kaudella hän oli edustusjoukkueen apuvalmentajana.

Uusi joukkueenjohtaja on Henry Luimula ja huoltotehtävistä vastaa edelleen Markku Röntynen.

Pelaajistossa vaihtuvuus on ollut suuri, sillä viime kauden PAVEn Kolmosen runkomiehistöstä on mukana vain kaksi miestä: Aku Tuovinen ja Aleksi Hartikainen.

Joukkue koostuu pääasiassa iisalmelaisista pelaajista. Keltaisen paidan pukee ylleen monta PAVEn omaa kasvattia tai aiemmin keltaisista tuttua pelimiestä, kuten Ville Hakkarainen, Samuli Laitinen, Jari Ollikainen, Jani Nissinen, Timo Ryynänen ja Petri Kalanti. Uusiakin pelureita on mukana ja keltaisessa paidassa esiintyvät mm. Antti Kauppinen ja Jani Sutinen.

Yläsavolaisittain mielenkiintoiseksi Nelosen tekee se, että samassa lohkossa PAVEn kanssa pelaavat PK-37:n kakkosmiehistö ja KiuPa Kiuruvedeltä. Hyviä paikallismittelöitä on siis luvassa.

Sarja-avauksessa vastaan asettuu edelliskausien yhteistyöseura Manhattan Project (MPR) Kuopiosta. Tervetuloa seuraamaan ottelua Haukiniemelle maanantai-iltana klo 19 (vapaa pääsy).Arkisto (uutiset)

Powered by mod LCA