Arkistosta vuodelta 2020
kuva
PAVE - FC Blackbird 21.9.2019

PAVE päättää kolmen ottelun kotipeliputken, kun se matkaa keskiviikkona Jyväskylään Kolmosen lohkon kärjessä majailevan FC Blackbirdin vieraaksi. Jyväskyläläiset olivat viime kaudella Veikoille kovin vaikea vastustaja, sillä joukkue voitti molemmat kohtaamiset yhteismaalierolla 9–1. Vaikka tulostaulu näyttääkin karulta viime kohtaamisten osalta, PAVElla oli omat hyvät hetkensä edellisissä otteluissa, mutta materiaalierot osoittautuivat liian suuriksi.

Onhan Blackbirdillä riveissään Kolmosen tasolle varsin kovatasoinen nippu, johtotähtinään nimekäs kaksikko Tomi Petrescu ja Toni Tahvanainen, joilta molemmilta löytyy alta otteluita Veikkausliigassa – Petresculta jopa ulkomailta. Mukaan kokoonpanoon on päässyt myös useita nuoria lupaavia pelaajia, joille Blackbird toimii hyvänä ponnahduslautana korkeammille sarjatasoille. Vastassa on parhaana päivänä varmasti Kakkosessakin pärjäävä kokoonpano. Viime syksynä paikallisvastus JJK oli esteenä sarjanousulle, kun se vei niukasti lohkon voiton parin pisteen erolla.

Veikot valmistautuivat keskiviikon otteluun kovatempoisella pelitreenillä, jossa vauhti oli jopa kauden parasta. Pallo napsui terävästi pelaajalta toiselle ja yleisilme oli energinen, mikä luo hyvät lähtökohdat keskiviikon otteluun.

PAVElla on kautta takana viisi peliä, saldona kolme tasapelipistettä avausvoiton antaessa vielä odottaa itseään. Ilman muuta sarjajumbona oleva PAVE on otteluun lähdettäessä selkeä altavastaaja, mutta ilmaisia pisteitä ei todellakaan ole jaossa kotijoukkueelle, jonka voittojen putki katkesi viime viikonlopun kohtaamisessa Riverballia vastaan, kun joensuulaiset veivät kotonaan voiton selvin luvuin 4–1.

Mikäli Veikot halajaa vieraspisteille, on onnistuttava puolustamaan koko joukkueen voimin täydet 90 minuuttia ja käytettävä hyödykseen mahdolliset erikoistilanteet ja vastahyökkäykset. PAVEn kokoonpanossa ei ole tapahtunut suuria muutoksia viime ottelusta, ja jalkeille saadaankin hyvätasoinen miehistö. Ottelu on Veikoille kesän ensimmäinen keinonurmella.

Vierasottelusta on jälleen tulossa live-seurantaa PAVEn Twitteriin, joten halukkaat pysyvät ajantasalla myös kotoa käsin!

FC Blackbird - PAVE | Ke 29.7. klo 19.00 | Viitaniemen tekonurmi, Jyväskylä

kuva
FC Blackbird - PAVE 28.6.2019

Arkisto (uutiset)