Arkistosta vuodelta 2021

Otteluennakko: PAVE - FC Blackbird

PAVE pelaa perjantaina viikon toisen kotipelinsä, kun vastaan saapuu sarjakärki FC Blackbird Jyväskylästä.

pelistä
Kuva joukkueiden pelistä kaudelta 2019.

Joukkueet lähtevät illan otteluun käytännössä täysin päinvastaisista asetelmista. Piikkipaikan tappioton FC Blackbird viilettää myötätuulessa kolmen ottelun voittoputkessa, kun taas sarjajumbo PAVElla on alla neljä tappiota. Sarjan piikkipaikka irtoaa tällä hetkellä 12:lla pisteellä, viimeinen sija kolmella.

Edellisessä pelissään FC Blackbird kaatoi viime perjantaina Warkaus JK:n lukemin 4–0. PAVE puolestaan koki maanantaina tylyn 0–5-tappion Komeetoille.

Joukkueet ovat kohdanneet historiansa aikana kolme kertaa ja niistä jokaisen on vieneet jyväskyläläiset. Viime kaudella Keski-Suomen-vierailulta Veikoilla oli tuomisina 0–2-tappio. Kuntopuntarin ja historian valossa vieraat lähtevät tietenkin suosikkeina illan otteluun.

Koronatapauksen jälkeen PAVEn peliotteet ovat olleet hakusessa ja se valitettavasti tulee vaikuttamaan joukkueeseen koko loppukauden ajan eri tavoin. Mutta joukkue keskittyy nyt yksinkertaisesti peliin kerrallaan ja taistelukirves on teroitettu jokaiseen otteluun, joten perjantainakin lähdetään pelaamaan pisteistä. Ja nyt jos koskaan tarvitaan kotiyleisön tukea.

Kokoonpano muuttuu taas jonkin verran sitten maanantain. Miehistöön palaavat Eetu Heiskanen, Miska Lappalainen ja Jari Leinonen. Sivuun puolestaan jäävät Simo Härkönen, Niklas Innanen ja Mikael Karppinen.

Tervetuloa kannustamaan Veikkoja!

PAVE - FC Blackbird | 30.7.21 klo 19.00 | Sankariniemen stadion

Liput 4€, erityisryhmät 2€, alle 16-v. ja kannatuskausikorttilaiset ilmaiseksi | Kioski palvelee yleisöä!

kuva
OTTELUISÄNTÄNÄ
Arkisto (uutiset)

Powered by mod LCA