Arkistosta vuodelta 2021

Harjoitusottelu: SC Riverball - PAVE 0-2

kuva pelistä

Veikot matkasivat lauantaina harjoituspeliin Joensuuhun. Mehtimäen tekonurmella pelattu ottelu päättyi vieraiden nimiin lopputuloksella 0–2 (0–1).

PAVEn maalit tekivät Miika Riihola ja Eetu Marin.

Poissaolojen myötä reissuun lähdettiin edellipelistä muuttuneella kokoonpanolla, mm. edukseen esiintynyt topparipari oli Paavo Hyvärinen – Miro Luoma oli kokonaan uusi.

Ottelu oli tapahtumiltaan tasainen kamppailu. Edellisen harjoituspelin tapaan PAVE puolusti hyvin ja iski tehokkaasti paikoistaan. Onnistunutta puolustustyötä kuvasti nollapeli. Mainiosti esiintynyt Asse Martikainen joutui venymään pariin otteeseen pitääkseen maalinsa puhtaana, mutta muuten keltapaitojen puolustussuunnan peli oli jälleen nöyrää ja tiivistä.

Puolen tunnin pelin kohdalla Riihola riisti puolustajalta pallon ja laukoi 16-rajalta hienon vedon alakulmaan. Toinen Veikkojen osumista tuli tunnin kohdalla. Oman pään kulmapotkun jälkeen Martikaisen nopea avaus tavoitti keskeltä Martin Korvelan, jonka oiva syöttö sitten päästi Marinin yksin läpi. Karkumatkan päätteeksi laukaus ohitti maalivahdin ja niin kirjattiin 17-vuotiaan ensimmäinen maali keltanutussa.

Tämä oli todennäköisesti PAVEn viimeinen harjoitusottelu ennen 10.6. alkavaa Kolmosta. Valmentaja Jussi Kukkonen oli pelin jälkeen tyytyväinen.

– Jos joukkue on yhtenäinen ja yritteliäs, niin sitä on vaikea voittaa. Tänään PAVE oli. Paljon oli muutoksia kokoonpanoon viime pelistä, mutta kaikille alkaa olla selvää, kuinka pyrimme pelaamaan. Kaikki pelasivat samaa peliä. Pallollisessa pelissä on vielä kehitettävää, mutta kyllä se sieltä tulee, Kukkonen kommentoi.

– Nollapeli joukkueelta ilahdutti. Eetu Marinin onnistuminen oli myös mainio juttu.


SC Riverball - PAVE 0-2 (0-1)

Maalit:
0-1 30min Riihola
- - - - -
0-2 60min Marin (Korvela)

Avauskokoonpano: Martikainen (mv); Lappalainen, Hyvärinen, Luoma, Saastamoinen; Korvela, Leinonen (C); Kokkonen, Marin, Härkönen; Riihola
Vaihdosta: Junnikkala, Karppinen, Tiilikainen20.09.23 - Nelonen
SaPa 4 : 0 PAVE
4 : 0
|

Arkisto (otteluraportit)

Powered by mod LCA