Arkistosta vuodelta 2022

Hyvän kesävireen löytänyt PAVE kaatoi keskiviikkona Sankkurilla kuopiolaisen yhdistelmäjoukkue KuKi/LiPan lukemin 3–1 (1–1). Voitto oli kolmas peräkkäinen. PAVEn osumat kirjattiin Tuomas Haloselle, Jari Leinoselle ja Joel Hyvöselle. Halonen oli keskeisesti osallisena jokaisen maalin syntyyn.

Paahtavassa helteessä käyty kamppailu kääntyi isännille toisella jaksolla, mutta etenkin avaus-45-minuuttisella vieraat laittoivat ajoittain kotijoukkueen ahtaalle.

Kuopiolaiset menivätkin johtoon onnistuneen prässin kautta 17. minuutilla. Sitten Veikot tuli tasoihin varsinaisella "pukukoppimaalilla", kun juuri ennen taukoa Halonen karkasi laidalta puolittain läpi, harhautti puolustuksen ja laukoi alanurkkaan.

Halonen kaadettiin 51. minuutilla rangaistuspotkun arvoisesti ja Leinonen sitten sijoitti rankkarin varmalla tyylillä verkon perille. Loppulukemat sinetöityivät lisäajalla, kun Halonen taas taiturimaisesti harhautteli ja väänsi tiensä boksiin usean pelaajan keskeltä, syötti Hyvöselle, joka puolestaan ohitti puolustajan ja tälläsi loppuluvut 3–1:een. Maali oli vastikään Veikkoja vahvistamaan tulleelle Hyvöselle ensimmäinen keltapaidassa ja tuuletus oli sen mukainen.

Nyt on Veikoilla sarjasta puolet pelattuna ja edessä kuukauden pituinen sarjatauko. PAVElla on plakkarissa 15 pistettä ja tauolle mennään 5. sijalla. Syyskierroksen ensimmäinen ottelu on 29.7. Kuopiossa KJK:n vieraana.

PAVE - KuKi/LiPa 3-1 (1-1)

0-1 17min KuKi/LiPa
1-1 45+1min Halonen