Arkistosta vuodelta 2007

PAVEn kokoonpano: Pasi Tenhunen, Joonas Risto, Marko Kärkkäinen, Jouni Kasurinen(C), Ville Hakkarainen, Petri Hätinen, Miika Tiihonen, Mikko Tervonen, Riku Venäläinen, Juha Roth, Hannu Luttinen
Vaihdosta: Vesa Kärkkäinen, Tapio Merkkiniemi, Timo Ryynänen

PAVEn toinen harjoitusvastustaja talvelle 2007 saapui Siilinjärveltä. Peli alkoi varsin sekavissa merkeissä, sillä molemmilla joukkueilla oli miehistöt lähes ensi kertaa kasassa.

Ensimmäisellä jaksolla PAVE oli hallitsevampi osapuoli ja alun sekoilun jälkeen rupesi saamaan välillä hyviäkin hyökkäyksiä kohti SiPSin päätyä.

8 minuutin kohdalla Petri "Pistooli" Hätinen ampui yllättävän matalan ja kovan laukauksen n. 25 metristä, mutta tolppaan ja SiPS puolustajat kerkesivät ensimmäisenä pallolle. 15 minuutin kohdalla sitten sattui ikävä loukkaantuminen, kun Hätinen kontaktitilanteessa jäi SiPSin Savolaisen alle ja Peten polvi vääntyi ilkeän näköisesti. Hätinen joutui jättämään kentän tässä vaiheessa.

18. minuutin kohdalla Hannu Luttinen taisteli pallon PAVElle oikealla laidalla ja pisti hyvän keskityksen SiPSin 16-rajan sisälle. Ensimmäisen palloon kerkesi Jouni Kasurinen, mutta hänen osumansa jäi puolinaiseksi. Onneksi taustalla Mikko Tervonen seurasi tilanteen hyvin ja nyökkäsi pallon maaliin.

31. minuutin kohdalla nähtiin upea maali. Esityön maalin teki sama parivaljakko kuin ensimmäisessäkin osumassa. Tällä kertaa millimetrin tarkan keskityksen puolustajien taakse laittoi Jouni Kasurinen, kun näki sinne hiipivän Hannu Luttisen. Hannu tyynen rauhallisesti puski pallon maalinedustalle, kun näki sinne vapaaksi liikkuvan Juha Rothin. Jussi ei vapaana rankkipisteeltä erehtynyt vaan pisti pallon nurkkaan ja peli oli 2-0.

Toinen jakso oli PAVElta heikko. SiPS vei ja PAVE otti vastaan. Ensimmäisellä jaksolla hyvin toiminut keskialueen karvaus hävisi tauon aikana jonnekin. Avaavat syötöt eivät löytäneet omia pelaajia.

SiPS sai pelistä otteen ja niin 64. minuutilla Jonne "Mane" Räisänen oli takatolpalla vapaana ja puski siitä kavennuksen 2-1. Tästä kuusi minuuttia eteenpäin ja SiPS sai rankin. Pallon taakse asettui jälleen KuKissa viime kaudella 22 maalia tehnyt Mane Räisänen, joka huhupuheitten mukaan on tehnyt sopimuksen Mikkeliin MP:hen, mutta ainakin lauantaina pelasi SiPSin mukana. Mane ei pilkulta erehtynyt ja peli oli 2-2. Viimeisellä kymmenminuuttisella PAVEkin pääsi vähän peliin mukaan, mutta maaleja ei enää nähty.

PAVEsta parhaiten onnistuivat lauantain pelissä Miika Tiihonen, joka pelasi laidallaan vakuuttavasti sekä maalilla joukkuetta pystyssä pitänyt Pasi Tenhunen.