Arkistosta vuodelta 2016

PAVE vieraili lauantaina Rautavaaralla, missä Raiku vei voiton Nelosen ottelussa helteisellä kotinurmellaan maalein 2–0 (1–0).

Avauspuoliajan ainoa osuma syntyi 35. minuutilla, kun kotijoukkue pelasi tilanteen laidan kautta ja lopulta maalin edessä rautavaaralaispelaaja pääsi tyrkkäämään pallon maaliin.

Toisen puoliskon ainokainen puolestaan syntyi rangaistuspotkusta 69. peliminuutilla, kun pelaaja kaadettiin pilkun arvoisesti.

Raiku oli hallitsevampi joukkue luoden myös enemmän maalipaikkoja ja siten kokonaisuutena pelin parempi osapuoli. PAVEllakin oli paikkansa, vaarallisimmat maalitilanteet tulivat erikoistilanteiden puskuista, mutta palloa ei saatu maalipuiden väliin.

Mainitsemisen arvoista on Nelosen tasolle mainio ottelutapahtuma, jossa oli mukava määrä katsojia sekä myös yleisöä palveleva kioski.

Kevätkierros on nyt pelattu. Yhdeksästä ottelusta on saldona kaksi voittoa, yksi tasapeli ja kuusi tappiota, mikä tarkoittaa seitsemää sarjapistettä. Keltapaidoilla on edessään taukoa peleistä 22.7. asti, jolloin sarjan syyskierros alkaa Varkaudessa FC NePan vieraana.