Arkistosta vuodelta 2015

Talvisarjan päätösottelussa PAVElla oli lauantaina Iisalmen hallissa vastassa ToU:n A-juniorit. Kokemus oli tällä kertaa valttia, kun PAVE kaatoi nuoren vastustajajoukkueen Simo Rothin maaleilla lukemin 4–1 (0–1).

Vastustaja oli pelin alussa pirteämmällä jalalla liikkeellä ja PAVElla kesti aikansa päästä peliin sisään. Molemmilla oli hyvät paikkansa avausosumaan, joka syntyi kuitenkin vasta minuutti ennen taukoa. ToU/A:n peluri pääsi nopean vapaapotkun myötä laidalta nousemaan ja laukoi pallon tolppaan, minkä jälkeen joukkuekaveri laittoi paluupallon verkkoon.

Toiselle puoliajalle PAVE tuli terävämmin ja jo ensiminuutilla syntyi tasoitus kärkimiesten hyvän kuvion kautta, jossa 16-viivalla Arto Eskelinen palautti seinäsyötön Simo Rothille ja Roth tälläsi pallon läheltä maaliin.

Viisi minuuttia edellisestä Antti Intosen nopea pitkä rajaheitto karkuutti Rothin läpiajoon ja PAVE siirtyi johtoon. Kun peliä oli käyty 67 minuuttia, sama kaksikko lisäsi kotijoukkueen johtoa. Intonen heitti tällä kertaa rajaheiton maalin edustalle, jossa Roth päällään jatkoi pallon maaliin ja talvikauden toinen hattutemppu oli valmis.

Kolme minuuttia ennen loppua Aleksi Hartikaisen pitkä avaus keskikentältä laitaa myöten loi Rothille vielä yhden maalipaikan, jonka kärkimies myös käytti laukoen pelivälineen boksin sisältä jälleen verkkoon.

Keltapaitojen maalissa pelasi ensi kertaa Joonas Piippo, joka esitti vakuuttavia otteita, näyttävimpänä loppuhetken vapaapotkun poiminta ylänurkasta.

PAVE keräsi talvisarjan neljästä ottelustaan kolme voittoa ja yhden tappion sijoittuen  toiseksi ToU:n jälkeen.

Keltapaidat ovat seuraavan kerran tulessa lauantaina 11.4. kohdatessaan farmisopimuskumppaninsa LaPa-95:n harjoituspelissä, joka olosuhteista riippuen pelataan joko hallissa tai Kankaan tekonurmella.

PAVE - ToU/A 4-1 (0-1)

0-1 44min ToU/A