Arkistosta vuodelta 2023

Veikoilla oli torstaina pirteä ja maalirikas vierailu Kuopion Kurkimäessä, kun vieraat kaatoivat isäntäjoukkue KuKin peräti 0–6 (0–2).

Jos maalinteko on kauden aikana tuottanut keltapaidoille haasteita, tällä kertaa osumia sitten nähtiin ihan urakalla ja laajalla rintamalla, kun jokaisella maalilla oli eri tekijä.

Alkuosa ottelusta meni tasaisemmissa merkeissä, kunnes viimeistään toisella jaksolla PAVE meni menojaan.

Parinkymmenen minuutin kohdalla PAVE sai rangaistuspotkun, mutta kuopiolaisten maalivahti piti komeasti Veikot vielä nollilla. Avausosuma syntyi sitten puolen tunnin jälkeen, kun Vladimir "Repa" Repnitsyn harhautteli boksissa puolustuksen vipuun ja tälläsi kauden viidennen osumansa.

Vieraat pääsivät tauolle kahden maalin etumatkalla, kun Eetu Marinin tarkka kaukolaukaus painui verkkoon juuri ennen taukovihellystä ja samalla syntyi miehen virallinen avausosuma PAVE-paidassa.

Toisella jaksolla PAVE teki neljä lisäosumaa. Miika Riihola karkasi Marinin tarjoilusta laidalta maalintekoon 56. minuutilla.

Joel Hyvönen taiteili boksissa itselleen maalipaikan 77. minuutilla, ja 80. minuutilla Erkko Niemeläinen pääsi Miro Luoman pystysyötöstä laidalta nokikkain maalivahdin kanssa ampuen vieraille viidennen osuman.

Loppulukemat syntyivät Miro Luoman jalasta, kun mies tälläsi 16-rajalta painavan vedon verkkoon Hyvösen syötöstä.

PAVE on pelannut kaudella nyt 10 ottelua, joista on kasassa 14 pistettä (3 voittoa, 5 tasapeliä, 2 tappiota). Sijoitus lohkossa on tällä hetkellä viides.

Seuraavana on vuorossa kotipeli Sankariniemellä perjantaina 18.8. Silloin vastustajaksi tulee sarjakärki ToU Siilinjärveltä.

KuKi - PAVE 0-6 (0-2)