Arkistosta vuodelta 2015

PAVE hävisi lauantaina harjoituspelin Iisalmen jp-hallissa, kun vastustajaksi oli saapunut WJK/Klubi Akatemia Varkaudesta. Voitto meni vieraille maalein 3–4 (1–0).

Kotijoukkue onnistui maalinteossa kolmasti, mutta paljon jäi maalipaikkoja käyttämättä. Tähän oli isona syynä hyvän pelin pelannut maalivahti Petri Ekholm. PAVE nimittäin lainasi otteluun maalivahtinsa vierailijan maalinsuulle, sillä heidän oma vahtinsa oli loukkaantuneena.

Avausmaali saatiin eka jakson viimeisellä minuutilla, kun Antti Intonen vapautti syötöllään Simo Rothin läpiajoon. Toista jaksoa oli pelattu yhdeksän minuuttia, kun vastustaja tasoitti vapaapotkusta. Hetki myöhemmin PAVE meni taas 2–1-johtoon kulmapotkusta, kun Janne Räsänen laittoi pallon maalin edestä verkkoon.

Keltapaidoilla oli musta viisiminuuttinen, kun vastustaja pääsi tekemään kolme maalia nopeaan tahtiin ja johti 4–2 77. peliminuutilla. Roth kavensi vielä Jari Ollikaisen syötöstä 84. minuutilla, mutta tasoihin ei enää päästy. Niinpä ensi kesän sarjavastus vei harjoituspelistä voiton.

Kokonaisuutena peli oli melko tasaista ja kummallakin oli vahvat jaksonsa. Vastustaja oli tehokkaampi maalipaikoissaan.

Seuraava keltapaitojen koitos on 14.2. talvisarjan ottelu KiuPa/PK-37 2:ta vastaan.

PAVE - WJK/Klubi Akatemia 3-4 (1-0)

1-0 45min Roth (Intonen)