Arkistosta vuodelta 2007

PAVE - SawU 2-2 (1-1)

PAVEn maalit: Marko Kärkkäinen ja Jarmo Kauppinen

PAVEn kokoonpano: Pasi Tenhunen, Ville Hakkarainen, Jarmo Kauppinen, Joonas Risto, Samuli Laitinen, Jouni Kasurinen (C), Tapio Merkkiniemi, Veli-Matti Räihä, Riku Venäläinen, Juha Roth, Marko Kärkkäinen

Vaihdosta kentälle: Hannu Luttinen, Aleksi Hartikainen, Pasi Korhonen, Timo Ryynänen

Iisalmen Sanomat kirjoitti 21.1.2007 seuraavaa:

PAVE tasasi pisteet SawUn kanssa talvipiirisarjassa

Jani Haanketo, Iisalmi

PAVE Iisalmi aloitti lauantaina talvipiirisarjan ottelunsa Iisalmen jalkapallohallissa 2–2 (1–1) -tasapelillä Nelosessa pelaavan Sawopool Unitedin kanssa. PAVE sai otteluun hienon alun, kun kärjessä ottelun aloittanut Marko Kärkkäinen teki läpiajosta 1–0 osuman jo neljännellä minuutilla.

Ensimmäiset 25 minuuttia PAVE pelasi hyvin, mutta pikkuhiljaa ote siirtyi kokeneelle vierasjoukkueelle. 1–1 -tasoituksen juonivat kokeneet liigajyrät Jussi Markkanen ja Yrjö Happonen.

Toisen jakson alkukin oli vieraiden hallintaa ja PAVEn huonon purkupallon päätteeksi Kalle Ryynänen vei vieraat 1–2 -johtoon.

PAVE sai jakson päätöspuolikkaalla otteen takaisin itselleen ja nousi tasoihin viime kesältä tutulla kaavalla. Keskuspuolustuksessa pelannut Jarmo Kauppinen nostettiin kolmanneksi kärjeksi ja hän viimeisteli Timo Ryynäsen syötöstä juuri ennen loppua 2–2 -tasoituksen.

– Lähdimme hakemaan voittoa, vaikka tällä hetkellä meillä on kymmenen pelaajaa loukkaantumisten ja sairastelujen vuoksi poissa kokoonpanosta. Tasapelikin tyydyttää, sillä SawU ei missään nimessä ole huono joukkue. Heillä on tosi paljon kokeneita kuopiolaispelaajia, PAVEn valmentaja Jussi Kukkonen totesi.

– Takapakkia tuli tässäkin ottelussa, sillä maalivahti Pasi Tenhunen loukkasi kylkensä ja joutunee olemaan jonkin aikaa sivussa. Myös toinen maalivahtimme Juha Ovaskainen on loukkaantuneena, mutta onneksi saamme Aleksi Hartikaisen armeijasta seuraaviin otteluihin maalillemme, Kukkonen totesi.Nelonen
SaPa PAVE
Ke 20.09.23 klo 19:00
Keskuskenttä, Pieksämäki
17.09.23 - Nelonen
PAVE 0 : 1 Yllätys
0 : 1
|

Arkisto (otteluraportit)

Powered by mod LCA